10:08 Ispovesti Poled u BEBI monitor mu je promenio život u sekundi: Otkrio je da ga žena vara, a najviše mu je zasmetao identitet ljubavnika
22:30 Ispovesti Tužio je bivšu devojku jer je nakon raskida zadržala ljubimca: Evo šta je na kraju morala da uradi
09:17 Ispovesti Devojka isprozivala bivšeg dečka: "Toliko je škrt, da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja"
09:00 Ispovesti BIZARNO ILI VALIDNO? Roditelji tužili sina jedinca i njegovu ženu, da li je ovaj razlog dovoljno DOBAR za ogromnu novčanu odšetetu koju su tražili?
21:10 Ispovesti Noćna mora: Tokom leta neko je otvorio vrata aviona, snimak koji ledi krv je postao viralan na internetu
20:10 Ispovesti Posle strasvene noći, završio u bolnici: Mislio da je prehlađen, a onda saznao da ima OPAKU bolest
15:10 Ispovesti Lekari su je u poslednjem trenutku spasili: Sipmtome je ignorisala, a onda se borila za ŽIVOT
17:00 Ispovesti Nije mogla da se pogleda u ogledalo 20 godina: Jedna stvar je bila dovoljna da ponovo zavoli svoj odraz
14:30 Ispovesti Dečak (5) je par meseci KAŠLJAO: Kada su uradili rendgenski snimak, lekari su ostalo šokirani
11:26 Ispovesti Sve je počelo sa bolom u RAMENU: Mislila je da je bezazleno, nije ni slutila da će umreti za par meseci
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac