10:52 Porodica Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega
18:12 Ispovesti Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"
15:37 Porodica Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
11:21 Poznati Tužna priča Eve Ras: Živim život bez smisla, ostala sam bez ĆERKE i MUŽA, a RAK me pojeo iznutra
17:59 Porodica Jedna u milion BEBA koja se RODILA DVA PUTA: Prvi put došla na SVET malo teža od VEKNE HLEBA
08:00 Ispovesti Kad prvi dejt postane HOROR: "Sve je bilo dobro dok nije MALO POPILA, a onda kao da je neki ĐAVO ušao u nju, potpuno je POMAHNITALA"
11:30 Poznati Kupao sam se sa KONJIMA U ŠTALI: Miloš Bojanić nije znao šta je WC, prodavao korpe i ČUPAO TRAVU, a danas poseduje ČITAVO BOGATSTVO
15:58 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
12:52 Porodica "Ti ne zaslužuješ da mi budeš ćerka": Zbog svoje prekomerne KILAŽE, Karolina je svakodnevno trpela teror ROĐENOG OCA
11:15 Ispovesti Svojoj ćerki napravila VENČANJE U ŠKOLSKOJ TERETANI, tortu umesila SAMA, a za svadbu joj POKLONILA SVOJ DONJI VEŠ!
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?