11:21 Poznati Tužna priča Eve Ras: Živim život bez smisla, ostala sam bez ĆERKE i MUŽA, a RAK me pojeo iznutra
17:59 Porodica Jedna u milion BEBA koja se RODILA DVA PUTA: Prvi put došla na SVET malo teža od VEKNE HLEBA
08:00 Ispovesti Kad prvi dejt postane HOROR: "Sve je bilo dobro dok nije MALO POPILA, a onda kao da je neki ĐAVO ušao u nju, potpuno je POMAHNITALA"
11:30 Poznati Kupao sam se sa KONJIMA U ŠTALI: Miloš Bojanić nije znao šta je WC, prodavao korpe i ČUPAO TRAVU, a danas poseduje ČITAVO BOGATSTVO
15:58 Ispovesti Svi misli da je ON NJEN DEDA, ali ona tvrdi da su SRODNE DUŠE: "Sa njim sam tako SREĆNA!"
12:52 Porodica "Ti ne zaslužuješ da mi budeš ćerka": Zbog svoje prekomerne KILAŽE, Karolina je svakodnevno trpela teror ROĐENOG OCA
11:15 Ispovesti Svojoj ćerki napravila VENČANJE U ŠKOLSKOJ TERETANI, tortu umesila SAMA, a za svadbu joj POKLONILA SVOJ DONJI VEŠ!
16:20 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST BAKA MILENE RASPLAKALA JE SRBIJU: Voze skupe automobile, letuju u luksuznim hotelima, a ja gladujem i krpim za lekove
10:13 Ispovesti "Počelo je bezazlenim FLERTOM": Prevarila sam muža više puta, ali za sve je kriva PANDEMIJA
20:06 Ispovesti Ona nam je SVIMA INSPIRACIJA! Nije dozvolila da je pobedi RAK, a sad izgleda BOLJE NEGO IKAD!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale