16:45 Ispovesti Najsrećniji dan u životu u trenu se pretvorio u NOĆNU MORU: Samo par sati nakon što je rekla DA, mlada je tragično nastradala
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
09:00 Ispovesti Radila je kao PRINCEZA u Diznilendu: Devojka je sada otkrila kakvu torturu je prolazila u "NAJSREĆNIJEM GRADU"
22:00 Porodica Jedan od šest miliona: Lekari ŠOKIRANI nakon rođenja ovog dečaka - Od 17. veka rodilo se samo 100 ovakvih ljudi
21:02 Ispovesti Tina je bila MRTVA skoro pola sata, a sada otvoreno priča šta ja VIDELA: "Bilo je tako realistično, boje su bile tako žive"
19:30 Ispovesti "Uhvatio ju je za lice i oborio na zemlju": Devojčica (4) ima preko 40 šavova na LICU nakon napada psa (FOTO)
07:50 Ispovesti Gorko-slatka priča iz Amerike: Beti (92) radi preko 70 godina i još ne može da se penzioniše zbog ovog DUGA
16:27 Porodica SA DVE GODINE IŠLA U SOLARIJUM, DRŽALA DIJETU Majka je redovno tukla da bi bila najlepša, a evo kako danas izgleda
15:30 Porodica Imaju 22 godine i jedno telo: Sada je jedna BLIZNAKINJA pronašla dečka, a evo kako funkcioniše to
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!