11:30 Porodica Za 11 meseci dobio je TRI puta na lutriji: Svaki put kada je zaokružio brojeve na listiću, uradio je jednu stvar
10:09 Ispovesti Sve je počelo sa BOLOVIMA u leđima: Ubrzo nakon stravične DIJAGNOZE dečak (16) je preminuo u agoniji
21:30 Ispovesti Iskustvo BLISKE smrti: Tinu su oživljavali ŠEST puta, a ona tvrdi da je videla jednu figuru
20:50 Porodica DA LI BISTE MU POVEROVALE? Žena preko Fejsbuka uhvatila muža u prevari, a njegovim izgovorima nije bilo kraja
07:50 Porodica Desanka iz Kruševca je varala muža više od 20 godina, a sada je pronašla način kako da mu prizna IZDAJU
21:30 Ispovesti Biti samohrani roditelj u braku je najgore: Radila je po 10 sati dnevno, a muž je čuvao decu, onda je odlučila da se RAZVEDE
21:12 Ispovesti Lejla je profesorka MATEMATIKE, ali nema slike da to i dokaže: Prešla je sve granice kada je učenika pozvala na SASTANAK
20:30 Ispovesti Jedva je izvukla živu glavu zbog greške ZUBARA: Želela je samo Holivudski osmeh, a završila sa ozbiljnom infekcijom (FOTO)
15:35 Porodica Roditelji su je lagali 19 godina: "Ovo mi je uništilo život, ali mi je možda spasilo VEZU"
12:55 Ispovesti Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz PAKAO: "Ovo je neizdrživo, zašto me niko nije upozorio"
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
20:00 Poznati Bila je NAJLEPŠA glumica Jugoslavije: Život je nije mazio, a cela porodica joj je završila na Golom otoku
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac