20:50 Porodica DA LI BISTE MU POVEROVALE? Žena preko Fejsbuka uhvatila muža u prevari, a njegovim izgovorima nije bilo kraja
07:50 Porodica Desanka iz Kruševca je varala muža više od 20 godina, a sada je pronašla način kako da mu prizna IZDAJU
21:30 Ispovesti Biti samohrani roditelj u braku je najgore: Radila je po 10 sati dnevno, a muž je čuvao decu, onda je odlučila da se RAZVEDE
21:12 Ispovesti Lejla je profesorka MATEMATIKE, ali nema slike da to i dokaže: Prešla je sve granice kada je učenika pozvala na SASTANAK
20:30 Ispovesti Jedva je izvukla živu glavu zbog greške ZUBARA: Želela je samo Holivudski osmeh, a završila sa ozbiljnom infekcijom (FOTO)
15:35 Porodica Roditelji su je lagali 19 godina: "Ovo mi je uništilo život, ali mi je možda spasilo VEZU"
12:55 Ispovesti Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz PAKAO: "Ovo je neizdrživo, zašto me niko nije upozorio"
07:45 Porodica Ovaj snimak pogledalo je 14 miliona ljudi: Želeli su još jedno dete, a onda se desilo nešto što nisu OČEKIVALI ni u najluđim snovima
20:00 Poznati Bila je NAJLEPŠA glumica Jugoslavije: Život je nije mazio, a cela porodica joj je završila na Golom otoku
19:30 Ispovesti Tereza godinama JEDE KAMENJE: Kaže da joj se dopada njihov ukus, posebno kada ISISAVA BLATO iz njih (FOTO)
16:00 Ispovesti Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO
21:01 Dom i saveti Da terasa zablista: Evo kako da brzo i lako operete jastuke za baštenski nameštaj, dočekajte goste kako priliči
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu