18:00 Ispovesti Tragična smrt ŠESTOMESEČNE BEBE: Majka je ležala pored njega, ali nije mogla ništa da uradi
22:00 Porodica Sestre BLIZNAKINJE su se udale za braću blizance: Evo kako njihova deca izgledaju, niko ne može da veruje
17:00 Ispovesti Popila je LEK koji joj je doktor propisao, a sada se BORI ZA ŽIVOT: Koža joj je prekrivena užasnim PLIKOVIMA, ne liči na sebe (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
13:30 Ispovesti U svakoj zemlji izađe bar sa jednim MUŠKARCEM: "Ne želim da stanem, čak iako mi se neko svidi"
08:00 Porodica Sa 18 godina je upoznala Marka koji je tad imao 40: "Mnogi ljudi su nas osudili, sada smo muž i žena"
18:00 Ispovesti Pre osam godina, Sara je ubila KOMŠIJU: Osvetila mu se jer joj dirao sina, a kad je izašla iz zatvora komšiluk joj je priredio ŠOK
14:40 Poznati Nakon žučne svađe sa ženom, popio je ŠAKU TABLETA: Nina Rešića od sigurne smrti spasila ova pevačica
13:00 Ispovesti Melani je osoba sa INVALIDITETOM i nevinost je izgubila u 43. godini: "To je bio prvi put da sam bila gola pred muškarcem, van bolnice"
10:04 Porodica Ljubav je u VAZDUHU: Najneobičnije VENČANJE, svoje sudbonosno "DA" su izgovorili 120 metara IZNAD ZEMLJE i to na paukovoj mreži (VIDEO)
07:50 Ispovesti Pod vodom je 76 dana i namerava da ostane duže: Želi da i drugi krenu njegovim stopama
22:02 Porodica Pravo je čudo kako su PREŽIVELE: Spojene bliznakinje uspešno RAZDVOJENE nakon više od 20 operacija
18:30 Lepota i Moda Nakon što je uradila MANIKIR nokti su počeli da joj otpadaju: "Bojala sam se da ću da izgubim prste" (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale