19:30 Ispovesti Tereza godinama JEDE KAMENJE: Kaže da joj se dopada njihov ukus, posebno kada ISISAVA BLATO iz njih (FOTO)
16:00 Ispovesti Dečak (16) je naprasno PREMINUO: Dva sata su ga REANIMIRALI, a kada je proglašen mrtvim, desilo se ČUDO
08:30 Porodica Zbog BEBE koja plače potpuno je izgubio ŽIVCE: Niko nije mogao da ga SMIRI, a o ovom SKANDALU se i dalje raspravllja
22:00 Porodica Mislia je da NIKADA neće zatrudneti, a onda se desilo ČUDO: Nakon dugog iščekivanja na svet je donela 10 DECE (FOTO)
07:50 Porodica Ovo je za OSUDU: Majka vukla za kosu i iz sveg glasa vređala maloletnu ĆERKU u liftu (VIDEO)
18:30 Ispovesti Nakon što je smršala 90 kilograma, otišla je na OPERACIJU: Viktorija se šokirala kada je videla svoj ISKASAPLJENI stomak
18:00 Porodica Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ
18:57 Ispovesti Za rođendansku tortu detetu mama je potrošila 600 dinara: Nije imala da izdvoji više novca, mnogi joj govore da treba da je bude sramota
09:54 Ispovesti Dečak (5) je bio ZDRAV, a mesecima KAŠLJAO: Kada su uradili rendgen, doktori su ostali u ŠOKU
15:10 Ispovesti Majka ZABORAVILA da sina(1) ostavi u VRTIĆ: Kada je pogledala u AUTO nakon radnog vremena, slomila se
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac