08:30 Porodica Zbog BEBE koja plače potpuno je izgubio ŽIVCE: Niko nije mogao da ga SMIRI, a o ovom SKANDALU se i dalje raspravllja
22:00 Porodica Mislia je da NIKADA neće zatrudneti, a onda se desilo ČUDO: Nakon dugog iščekivanja na svet je donela 10 DECE (FOTO)
07:50 Porodica Ovo je za OSUDU: Majka vukla za kosu i iz sveg glasa vređala maloletnu ĆERKU u liftu (VIDEO)
18:30 Ispovesti Nakon što je smršala 90 kilograma, otišla je na OPERACIJU: Viktorija se šokirala kada je videla svoj ISKASAPLJENI stomak
18:00 Porodica Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ
18:57 Ispovesti Za rođendansku tortu detetu mama je potrošila 600 dinara: Nije imala da izdvoji više novca, mnogi joj govore da treba da je bude sramota
09:54 Ispovesti Dečak (5) je bio ZDRAV, a mesecima KAŠLJAO: Kada su uradili rendgen, doktori su ostali u ŠOKU
15:10 Ispovesti Majka ZABORAVILA da sina(1) ostavi u VRTIĆ: Kada je pogledala u AUTO nakon radnog vremena, slomila se
12:44 Ispovesti Slučajnost ili sudbila? Evo kako je SRPKINJA iz Beča slučajno upoznala svoju POMAJKU na Uskrs
10:40 Poznati Zbog kuće na Avali BANKROTIRALA: Pevačica Marina otvorila dušu - Još sam u kreditu i ko zna do kad ću biti
16:00 Ispovesti Tražio je biološku MAJKU celih 20 godina, a bila mu je ispred NOSA: Dobio je poruku iz VEDRA neba, ovako ih je SUDBINA spojila!
21:01 Dom i saveti Da terasa zablista: Evo kako da brzo i lako operete jastuke za baštenski nameštaj, dočekajte goste kako priliči
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe
18:57 Lepota i Moda Ove patike su najudobnije: Dopuštaju nogama da dišu tokom čitavog dana, a najbolje od svega je što se kombinuju uz bukvalno sve
18:28 Poznati ,,Čuo sam kako mi kosti pucaju...": Glumac doživeo katastrofalnu nesreću dok je čistio sneg, život mu je visio o koncu