21:23 Ispovesti Može da UMRE od čaše vode: Devojka (23) ima veoma retku BOLEST, čak joj i TUŠIRANJE izaziva užasne bolove
14:55 Ispovesti Muž će me isplaćivati 15 godina, ako se razvede od mene: Zajedno smo došli do ove ideje, a razlog je samo jedan
15:00 Ispovesti Martin se vratio iz ŠKOLE i odjednom upao u KOMU: Bio je biljka, ali je su ga ove potresne reči MAJKE vratile u život
12:20 Porodica Sin tinejdžer nije želeo da se grli sa MAMOM: "Nisam znala šta da radim, pa sam ga isplela u prirodnoj veličini"
10:00 Ispovesti Nije mogla da govori, hoda ili diše: Posle strašnog mamurluka, devojka (19) ostala je paralizovana i u komi
15:00 Ispovesti Nije mogla da veruje šta je snašlo: Devojka otkrila da joj je OTAC jedan od glavnih klijenata na PLATFORMI ZA ODRASLE, ali njena ispovest je ŠOKIRALA narod
12:46 Ispovesti Muškarac živi sa dve žene i u srećnoj su vezi: "Zajedno spavamo, ljubomori nema mesta"
19:00 Ispovesti Priča žene koja je rođena sa dve vagine: Jednu koristim u privatne svrhe, drugu poslovno i ovo je strava stvar
14:30 Ispovesti Ovako se obukla i krenula u školu po decu: Muž kad je video rekao joj je da odmah mora da se presvuče
09:05 Ispovesti Izgleda kao sednjovekovna princeza: Svi se okreću za njom zbog dužine njene kose, a muškarci joj šalju neobične zahvteve
22:10 Ispovesti Imao je 317 kilograma: Lekari su mu rekli da će umreti pre 40. godine, a onda je promenio život iz korena
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente