10:40 Ispovesti Udala se za DEČKOVOG oca: On je 24 godine stariji, a ona kaže da ih STRAST najviše spaja
10:21 Ispovesti "Ja nisam čovek": Nakon što je sebi ODSEKAO uši, nozdrve i prste, planira da amputira i ovaj deo tela
16:52 Ispovesti Svi muškarci žele da izađu sa njom: Kad čuju koliko ima GODINA beže glavom bez obzira
16:45 Ispovesti Slučajno je pri upoznavanju uvredila majku svog dečka: "Mislila sam da će me odmah ostaviti"
22:00 Poznati Mesecima je trpela JAKE bolove: Kada se porodila, imala je šta da vidi - Bebina noga je bila skroz...
20:30 Ispovesti Julija ima 45 godina i obožava mlađe muškarce: Otkrila je tajnu zašto više vole da se druže sa starijim ženama
20:15 Ispovesti UŽASAVAJUĆE Doktori odbili da urade ABORTUS devojčici (14) koja je SILOVANA od strane rođaka
20:00 Ispovesti Ženu su RAZAPELI jer je trudna: Osuđivali su je čak i u bolnici i to sve zbog njenih GODINA
14:45 Porodica Šok u PORODILIŠTU: Sve je izgledalo normalno dok novorođenče nije otvorilo usta, ovo niko nije OČEKIVAO!
11:39 Porodica Meri je bila mrtva 30 minuta:" Došlo je do apsolutnog pomaka u vremenu i dimenzij, evo šta sam VIDELA"
19:13 Porodica Žene masovno dele razloge zbog kojih ne žele da imaju DECU: "Mogla bih da odem u najskuplji hotel na svetu i da kupim gomilu takosa"
18:05 Ispovesti Ima 23 godine, a zarobljena je u telu osmogodišnje devojčice: "Moji roditelji misle da mogu da izlazim samo sa nakazama, a ja sam uspela da pronađem najslađeg frajera"
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente