22:30 Ispovesti Našla je SAVRŠENOG momka na Tinderu: Ono što je otkrila nekoliko trenutaka kasnije ju je prilično šokiralo
18:30 Zdravlje Doktori su GODINAMA ignorisali ovaj simptom: Zbog greške lekara žena jedva izvukla živu glavu
22:00 Ispovesti "Guske, video sam MILION puta šta birate": Žene u Srbiji otkrile šta ih pored visine najviše PALI kod muškaraca, a mnogo je onih koji im uopšte ne veruju
22:30 Ispovesti Zbog veoma RETKE bolesti ona izgleda kao dete: Ima manje od 20 kilograma, a kreće se samo pomoću KOLICA
21:30 Porodica Verovala u mit o neplodnosti nakon porođaja, a onda je posetila GINEKOLOGA i frapirala se
18:30 Ispovesti Doktorka hitne pomoći upozorava: Nikada ne koristite ovo za ČIŠĆENJE, dečak (4) završio na operacionom stolu
13:40 Zdravlje Žene koje nisu znale da su doživele srčani udar: Bile su zdrave i u punoj formi, ni doktori im nisu odmah poverovali
12:05 Porodica Prva MAMA koja je javno priznala da ne može da razlikuje bliznakinje: Smislila je TRIK koji joj je olakšao posao, mnoge su ostali u čudu
14:37 Ispovesti Lani je nepoznata žena u prodavnici prišla i rekla joj da zna za trudnoću: Vratila se kući, uradila test i preživila šok kakav nikako nije mogla da očekuje
21:30 Porodica Pismo naše čitateljke: Ne znam šta da radim, psihoterapeut mi govori kako nisam dužna da IZDRŽAVAM i POMAŽEM roditelje
19:30 Ispovesti Pitbul joj odrgizao pola LICA: Imala je SEDAM operacije gornje usne, a ona se sada ne stidi svog izgleda (FOTO/VIDEO)
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima