21:30 Porodica Verovala u mit o neplodnosti nakon porođaja, a onda je posetila GINEKOLOGA i frapirala se
18:30 Ispovesti Doktorka hitne pomoći upozorava: Nikada ne koristite ovo za ČIŠĆENJE, dečak (4) završio na operacionom stolu
13:40 Zdravlje Žene koje nisu znale da su doživele srčani udar: Bile su zdrave i u punoj formi, ni doktori im nisu odmah poverovali
12:05 Porodica Prva MAMA koja je javno priznala da ne može da razlikuje bliznakinje: Smislila je TRIK koji joj je olakšao posao, mnoge su ostali u čudu
14:37 Ispovesti Lani je nepoznata žena u prodavnici prišla i rekla joj da zna za trudnoću: Vratila se kući, uradila test i preživila šok kakav nikako nije mogla da očekuje
21:30 Porodica Pismo naše čitateljke: Ne znam šta da radim, psihoterapeut mi govori kako nisam dužna da IZDRŽAVAM i POMAŽEM roditelje
19:30 Ispovesti Pitbul joj odrgizao pola LICA: Imala je SEDAM operacije gornje usne, a ona se sada ne stidi svog izgleda (FOTO/VIDEO)
14:30 Ispovesti Sve je počelo tako što je uganuo zglob: Jedanaestogodišnji dečak UMRO od bakterije koja izjeda meso
11:55 Porodica Pronašao je ženinu fotografiju staru 20 godina: Jedan detalj ga je potpuno poremetio, trnci su mu prošli po celom telu
22:00 Ispovesti Povećanje usana u pola cene: Ovo nije OČEKIVALA - "Usta su mi za pola sata EKSPLODIRALA" (FOTO)
20:00 Porodica Majka upozorava sve RODITELJE: Ne stavljajte dete u KOLICA za kupovinu, zbog njih joj je ĆERKA završila na operaciji mozga
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore