22:30 Porodica Niko se ne sme ovako zvati: Sud u Španiji razbesneo RODITELJE i nasilno promenio ime novorođenčeta
20:15 Ispovesti 12 godina je mislila da joj je sin mrtav: Neposredno pre Božića, dobila je neočekivani poziv
19:00 Porodica Imala je samo PET godina kada je rodila sina: Ušla je u istoriju kao NAJMLAĐA majka, a ko je bio otac deteta?
13:33 Porodica Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend
17:00 Ispovesti Melani je mislila da ima LAJMSKU bolest: Ali ono šta su pronašli u njenom telu je ŠOKIRALO sve prisutne
13:50 Ispovesti Sve se desilo tako brzo: Zbog greške lekara devojčica (1) preminula u najgorim mukama
16:04 Ispovesti Ima preko 800 TETOVAŽA: Zbog svog izgleda joj je zabranjeno i da prisustvuje na školskoj predstavi svog sina
20:30 Ispovesti Žena je dala SINA na usvajanje posle SMRTI ćerke: Nakon 7 godina nije mogla da VERUJE šta se sa njim DOGODILO
13:15 Ispovesti Rekli su joj da je izgubila BEBU: Verovala je svom instinktu, donela drastičnu odluku, evo kako je ova "majka hrabrost" spasila svoju ćerku
11:40 Ispovesti "Ovo još nismo videli": Zbog onoga što je deda (88) stavio u sebe, morala je BOLNICA da se evakuiše
20:00 Poznati "To je njegova odluka i to je njegov problem": Glumica Ljiljana, poznatija kao Salveta progovorila o odgajanju ćerke i o partneru koji ih je NAPUSTIO
19:00 Ispovesti Ima nešto više od 30 i uskoro će postati BAKA: Niko ne može da poveruje u to kada je vidi
21:57 Horoskop Ljudi ne mogu da im odole, privlače pažnju gde god da se pojave, a nisu Lavovi: U kom znaku se rađaju najharizmatičnije osobe?
21:30 Poznati Evo koliko se kralj "otvori" za poklone svom osoblju? Ko šta dobija, učestvuje i kraljica Kamila?
20:59 Dom i saveti Ne uništavajte cevi hemikalijama, sirćetom i ostalim jakim sredstvima: Ova stvar iz frižidera otpušava sudoperu na keca
20:29 Poznati Je l' ovo za vas siromašna jelka? Osuli paljbu po Selin Dion, prozivaju je zbog ovoga, svi u čudu
20:00 Lepota i Moda Svi su od ovih senki bežali kao đavo od krsta, a nisu imali pojma koliko su zapravo dobre: Ova senka za oči je najbolja senka 2025. godine, osvojiće i 2026.
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 16. decembar: Jedan znak će doživeti nešto najlepše, Devicama će biti malo naporan dan