19:30 Porodica Čitavo osoblje BOLNICE došlo da je porodi: Rođene su prve DEVETORKE, ovo svet još nije video (FOTO)
11:16 Ispovesti "Zbog lepote me svi MRZE, ne mogu da živim normalno": Ona TVRDI da muškarce interesuje samo zbog FIZIČKOG IZGLEDA, dok se žene prema njoj ponašaju ODVRATNO
15:20 Ispovesti Ona ima 23, a njen dečko 57: Kupuje joj SKUPE poklone, ali ona tvrdi da je sa njim zbog JEDNE stvari, novac nije u pitanju
14:10 Ispovesti Otišla je u Tursku na plastičnu operaciju: Nastao je HAOS nakon što je skinula zavoje sa glave
13:05 Poznati Nekada je živela u SIROMAŠTVU, a danas je SVETSKA zvezda: Isplivala fotografija PEVAČICE sa mature - Stidela sam se što nisam mogla da priuštim novu HALJINU
12:58 Porodica Zbog NEIZLEČIVE bolesti morala je da uradi TRANSPLATACIJU: Nikako nije smela da ZATRUDNI, a onda se dogodilo čudo
14:12 Ispovesti Zbog vaspitačice Lare u vrtiću je opšti HAOS: Noge i dekolte "na izvolte", a od očeva traži da ocenjuju njen IZGLED
18:09 Ispovesti Svaka MELISINA tetovaža ima svoje ZNAČENJE i krije tužnu životnu priču: Majka sedmoro dece ZBOG njih ipak ne može da nađe POSAO, ali to nije najgore od svega što joj se dešava
14:00 Ispovesti Suzana (60) je otvorila EROTSKI šop za starije: "Znam kako je, i sama nisam mogla da odaberem "IGRAČKU" za sebe"
12:40 Ispovesti Žene koje pate od ove bolesti skrivaju svoje lice: Elizabeta sa PONOSOM pokazuje simptome retkog poremećaja
21:57 Horoskop Ljudi ne mogu da im odole, privlače pažnju gde god da se pojave, a nisu Lavovi: U kom znaku se rađaju najharizmatičnije osobe?
21:30 Poznati Evo koliko se kralj "otvori" za poklone svom osoblju? Ko šta dobija, učestvuje i kraljica Kamila?
20:59 Dom i saveti Ne uništavajte cevi hemikalijama, sirćetom i ostalim jakim sredstvima: Ova stvar iz frižidera otpušava sudoperu na keca
20:29 Poznati Je l' ovo za vas siromašna jelka? Osuli paljbu po Selin Dion, prozivaju je zbog ovoga, svi u čudu
20:00 Lepota i Moda Svi su od ovih senki bežali kao đavo od krsta, a nisu imali pojma koliko su zapravo dobre: Ova senka za oči je najbolja senka 2025. godine, osvojiće i 2026.
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 16. decembar: Jedan znak će doživeti nešto najlepše, Devicama će biti malo naporan dan