14:15 Porodica Do 5. meseca trudnoća je tekla SAVRŠENO a onda se sve pretvorilo u PAKAO: Dobili su SINA, ali posle devet godina BOL nije nestala
08:39 Ispovesti Istetovirala BEONJAČE, a onda tužila tatu majstora: Evo šta se Aleksandri desilo sa OČIMA, jezivo (FOTO)
15:40 Ispovesti Tatjana je preživela horor: Njena ćerka se IZGUBILA, smrzavala se na - 11 stepeni, a evo kako je izbegla STRAŠNU sudbinu!
15:32 Porodica Majčinstvo zamagljuje vaš identitet i vaše mesto u svetu: Dete u KENGURA i pravac TERETANA, borba sa POSTPOROĐAJNOM depresijom
10:49 Ispovesti Potrošio je bogatstvo da postane žena: Imao je 32 plastične operacije, a sada želi da sve to ZABORAVI
16:33 Ispovesti Pola GODINE je u vezi sa dečkom: "Upravo sam saznala da ima ćerku i da neće više DECE, ne znam šta da radim"
13:36 Ispovesti Žena me je napala ispred prodavnice: Mislila je da sam ostavila DETE zaključano u automobilu
16:00 Ispovesti Ofarbala sam se sama kod kuće i ostala UNAKAŽENA: Radim to godinama, pa ne znam šta je moglo da pođe po zlu, tečnost mi je curela iz glave
22:30 Porodica Niko se ne sme ovako zvati: Sud u Španiji razbesneo RODITELJE i nasilno promenio ime novorođenčeta
20:15 Ispovesti 12 godina je mislila da joj je sin mrtav: Neposredno pre Božića, dobila je neočekivani poziv
19:00 Porodica Imala je samo PET godina kada je rodila sina: Ušla je u istoriju kao NAJMLAĐA majka, a ko je bio otac deteta?
13:33 Porodica Napio sam se i ostavio bivšu ženu da se brine o sinu na Božić: Mnogi kažu da sam idiot, ali to nije bio moj vikend
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore
19:00 Porodica Deca koja jedu ovu hranu su pametnija: Bogata je vitaminima i mineralima koji su ključni za razvoj, evo gde ih ima najviše
18:27 Dom i saveti Posuđe će uvek blistati: Podesite mašinu na ovaj ciklus i nema brige, izgledaće kao da ste ga tek kupili
17:58 Lepota i Moda Ženo, koga lažeš? Paris Hilton priznala da nikad nije otišla pod nož zarad lepote, već da ovako održava mladolikost
17:30 Zdravlje Nikada na prazan stomak: Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu