14:30 Ispovesti Sve je počelo tako što je uganuo zglob: Jedanaestogodišnji dečak UMRO od bakterije koja izjeda meso
11:55 Porodica Pronašao je ženinu fotografiju staru 20 godina: Jedan detalj ga je potpuno poremetio, trnci su mu prošli po celom telu
22:00 Ispovesti Povećanje usana u pola cene: Ovo nije OČEKIVALA - "Usta su mi za pola sata EKSPLODIRALA" (FOTO)
20:00 Porodica Majka upozorava sve RODITELJE: Ne stavljajte dete u KOLICA za kupovinu, zbog njih joj je ĆERKA završila na operaciji mozga
16:45 Ispovesti Maligni tumori više ne pitaju za godine: Ovo je NAJMLAĐI pacijent sa kacerom dojke - Moja ćerka je sada bogalj
12:21 Ispovesti SUDBINA ILI misterija? Udala se, pa videla sebe na FOTOGRAFIJI supruga koja je nastala 15 godina ranije
08:00 Ispovesti DAJANA ima NAJDUŽE nokte na SVETU: Nije ih ISEKLA 25 godina, RAZLOG će vam SLOMITI SRCE
19:45 Ispovesti Dva muškarca i dve žene svako veče menjaju krevete: Za decu kažu da su zajednička, a istina je da ne znaju ko im je otac
19:43 Porodica Odbila je da vrati prsten pokojnog muža: "Napadali su me i kritikovali, govorili da ga nikada nisam volela"
20:40 Ispovesti Kada biste ponovo bili tinejdžer šta biste drugačije uradili? Evo šta kažu ljudi u našoj zemlji, najčešći odgovor uopšte nismo očekivali
19:20 Porodica U dnevniku svog SINA pročitala je JEZIVU poruku: Momentalno GA je prijavila POLICIJI i smatra da je donela PRAVU ODLUKU
20:30 Ispovesti Celu trudnoću je trenirala: Kada se PORODILA bila je iznenađena - "Ovo je sve zbog teretane"
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente