20:43 Ispovesti Godinama je vršnjaci maltretirali zbog izgleda: Odlučila je da pokaže svetu pravo lice, ljudi je masovno podržavaju
14:41 Zdravlje Emi su doktori rekli da ima horomonski poremećaj: "Da nisam slušala intuiciju, odavno bih bila mrtva"
11:47 Poznati Ispovest Hefnerove udovice: Bio je stariji 60 godina, određivao mi šta ću da jedem, a svake noći u spavaćoj sobi preživljavala sam pakao
12:55 Ispovesti "Kako brzo pokvariti prosidbu": Veridba na plaži iz bajke se pretvorila u pravi fijasko
14:10 Ispovesti Izazovi u vezi sa uspešnim ženama: Ako ona stan i platu to je manji problem, ali ovu stvar muškarci najteže podnose
12:20 Ispovesti "Muškarac je lav, on je zver zato on nikada ne može biti kuče": Muž otkrio zašto oni napuštaju svoje žene
11:52 Ispovesti Ljudi su oduševljeni njenom transformacijom: Izvadila je sve filere, izgleda potpuno drugačije
15:20 Ispovesti "Moje telo je odbijalo moju vezu": Ispovest influenserke koja je ozdravila kad je ostavila verenika
21:10 Ispovesti Obraduje je poklonima za svaku mesečnicu: Žena izazvala ljubomoru, svaka bi htela njenog muža
20:15 Ispovesti Da li muškarci treba da plaćaju piće devojci na dejtu? Zbog ovog pitanja bukti rat na mrežama, žestoki komentari sa obe strane
18:07 Porodica "Molim vas spasite mene, a ne dete": Reči ove mame izazvale su burnu raspravu na društvenim mrežama
13:40 Ispovesti Romantičan izlazak se pretvorio u horor: Jelenin dejt sa gradskim šmekerom je izgledao kao iz bajke, dok nisu krenuli u šetnju
10:26 Horoskop Desiće se promene, završetak je jednog ciklusa, pun Mesec u Vagi dolazi 13. aprila: 4 znaka će jako osetiti ovo, trajaće čak 2 nedelje
09:56 Dom i saveti Papirne ubruse možete koristiti za celu kuću: Rešavaju i ove fleke za koje ste mislili da ih nije moguće skinuti
09:30 Zdravlje Ovo vam stvara salo na stomaku: Svi misle da su ove 4 namirnice zdrave, nutricionista tvrdi drugačije
09:04 Lepota i Moda Haljina za proleće koju Srpkinje obožavaju: Savršena je za one dane kad ne znate šta da obučete, a skriva sve nedostatke!
08:15 Horoskop Tri najbolje ljubavne astro kombinacije: Suđeno im je da budu zajedno, ne može im niko ništa!