10:23 Ispovesti Krunoslava I Franjo ODREKLI se SINA preko NOVINA: Jedan razlog PREVRŠIO je SVAKU MERU, uradili ono najbolnije za jednog roditelja!
16:44 Ispovesti Šta se DESILO ovom muškarcu?! Kada se probudio nije se SEĆAO posledjnih 20 godina, nije verovao da ima ćerku, a mislio je da se probudio kao TINEJDŽER!
18:57 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST MATI JOVANE, NEMICE KOJA JE POSTALA SRPKINJA: Stidim se i lijem gorke pokajničke suze
11:00 Poznati Ispovesti Lepe Lukić: Sa njim sam proživela PAKAO, zatekla sam ga u krevetu sa drugom ženom pa sam je golu izbacila napolje
08:25 Ispovesti Aniti je zajedničko putovanje PRESELO: Dečko joj je sasuo BRUTALNU istinu u lice, nakon toga je pokrenula "TINDER" - postala je druga devojka!
19:44 Ispovesti OTAC ŠOKANTNOM OBJAVOM O ĆERKI ZAPANJIO JAVNOST: "Ti si smeće, bolje da si otišla od kuće"
15:35 Ispovesti "Usvojila sam sestrino dete, a posle SEDAM godina dobila sam NOŽ U LEĐA": ispovest žene čija se dobra namera pretvorila u PAKAO
11:39 Porodica Da, ONA je imala SAMO 18 GODINA i imala je sindrom Bendžamina Batona, STARILA je OSAM PUTA brže od svih ostalih!
08:00 Lepota i Moda Ana Brnabić kakvu do sada niste upoznali: MOJA MILICA umesto mene ide u šoping, a ja pravim NAJBOLJE LAZANJE na svetu
22:00 Ispovesti "Muža sam upoznala pre šest vekova i zbog te ljubavi su me spalili na LOMAČI: Priča ove žene postala je VIRALNA i uteruje jezu u KOSTI
16:38 Ispovesti " MOJU MAJKU SU DRŽALI U PODRUMU, DROGIRALI JE SEDATIVIMA, A BILA JE GLADNA I NEOKUPANA" Ćerka preminule Zorke u staračkom domu otvorila Pandorinu kuiju: JEDNO JAJE su delili njih četvoro!
14:34 Lepota i Moda Popularna suknja 90-tih je hit proleća! Vraća se u bajkovitom dezenu zbog kojeg ćete biti primećene na ulici
13:05 Lepota i Moda Legendarna manekenka (71) otkrila šta je sve korigovala na svom licu: Zahvaljujući tome izgleda kao milion dolara
12:35 Dom i saveti Kraljica svih začina: Lepo miriše, a otklanja sve tegobe, a ovu biljku možete držati bilo gde u kući!
12:05 Poznati Prija joj seoski život: Žena s najlepšim licem na svetu pobegla iz grada, a društvo joj sad prave konji i koze