09:15 Porodica Po rođenju su izgledali STARIJE od svojih roditelja: Brat i sestra pate od NEVEROVATNO retke bolesti, njihova koža je naborana, a telo "staro"!
11:40 Porodica Sve se PROMENILO u trenu: Marija je želela da OTRUJE svoju SVEKRVU, a zatim je shvatila šta radi i pokušala da spreči njenu preranu SMRT!
20:31 Porodica "Da li sam PRETERALA?" Nakon što se majka nije pojavila u dogovoreno VREME, dadilja je pozvala POLICIJU i SOCIJALNU SLUŽBU!
20:00 Ispovesti Dogovoreni brakovi i dalje postoje: Nakon što je devojčica (14) POBEGLA sa svoje svadbe, policija ju je UHAPSILA i bacila u tamnicu, a onda je krenuo PAKAO
12:45 Poznati Dramatična ispovest voditeljke SLAGALICE: Milica je dva puta pobedila tumor, a onda joj je muž zadao NAJTEŽI UDARAC
11:01 Ispovesti Najpre je SREO U LIFTU, a samo nekoliko dana kasnije na KUĆNU adresu dobila je zabrinjavajuću PORUKU od starijeg čoveka, evo šta je NAPISAO!
20:30 Porodica Ceo svet mu se SRUŠIO: Pobesneli MUŽ je zbog jedne IZJAVE momentalno tražio test očinstva
12:31 Poznati "Rodila sam dete, a rekli su mi da nema ŠANSE": Glumica Hristina Popović ISKRENO o svojoj borbi za potomstvo
16:00 Porodica Da li je ovo NORMALNO? Supruga SNIMA kako joj se muž "IGRA" sa dadiljom, a dete sve nemo posmatra
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
22:30 Ispovesti Ženi iz Kanade dijagnostifikovali NOVU bolest!? Živi u prikolici, bez klime i zbog toga je OBOLELA
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu
08:27 Lepota i Moda Zimska formula za blistav ten: I po ciči zimi, vaše lice neće izgledati umorno jer je efekat mnogo dobar!
08:05 Horoskop 4 znaka dobijaju ogromnu povišicu u decembru: Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima?