14:34 Ispovesti Novinarka TRI godine nije išla na DEPILACIJU i ponosno pokazuje DLAKE: "Današnji standardi LEPOTE su apsurdni"
12:11 Ispovesti "Da si MRŠAVIJA, bolje bi prošla": Izbacili su je iz AVIONA pa je završila u pritvoru a sve zbog "neprikladne" odeće
11:21 Poznati Tužna priča Eve Ras: Živim život bez smisla, ostala sam bez ĆERKE i MUŽA, a RAK me pojeo iznutra
20:23 Ispovesti Tri davno izgubljena brata našla se pukom SLUČAJNOŠĆU na studijama: Posle samo par meseci, sve se pretvorilo u NOĆNU MORU
17:59 Porodica Jedna u milion BEBA koja se RODILA DVA PUTA: Prvi put došla na SVET malo teža od VEKNE HLEBA
15:47 Ispovesti Rekao je GOSTIMA da ustanu i onda je nastao HAOS: Mladoženja rešio da otkrije ISTINU o mladi i to pred SVIM ZVANICAMA
13:22 Porodica Ima 101 godinu i još uvek radi na RIBARSKOM brodu: Upoznajte Virdžiniju Oliver baku koja plovi Atlantskim okeanom
09:55 Poznati ZAPANJUJUĆA ispovest Zorice Marković: Kad sam se razvela otac me SAČEKAO S PUŠKOM dvocevkom, a ljubavnicu sam bacila preko OGRADE da se UDAVI!
18:50 Ispovesti Govorio je za sebe da je najdragocenija stvar koju imam: Razvela sam se od NAJIDIVNIJEG čoveka na svetu! Da li biste vi trpele OVO?
17:44 Poznati Napušta igračku karijeru, ali se ne povlači upotpunosti: Posle borbe za sopsvetni život, Dajana Butulija ne ODUSTAJE od KOŠARKE
10:10 Porodica ŽIVOT NA SELU: Ustajanje u PET i pravac PLASTENIK, u porodici Todorović rade i najmlađi članovi, ali ni ŠKOLU ne zapostavljaju
08:07 Poznati Rotkvice su vitaminska bomba, odlična za mršavljenje: Ipak, ova grupa ljudi ne bi smela da ih jede
22:06 Porodica Da li je vaš muž nesrećan? Ovih 7 signala otkrivaju istinu, evo šta se tačno dešava u njegovoj glavi
21:45 Poznati Kim Kardašijan će odlepiti: Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči!
21:15 Ispovesti "Voleo bih da nikada nismo dobili na lutriji": Porodica preko noći postala bogata, imali su sve, a živeli gore nego ikada!
20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo