18:18 Ispovesti "Gurnuo me, udarao po glavi i beba nije PREŽIVELA": Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život
08:00 Ispovesti VISOKA JE KAO PETOGODIŠNJE DETE Kasandra (30) zarađuje MILIONE, za sve je "kriva" njena visina!
14:30 Ispovesti Pažljivo PROČITAJTE I nemojte iste GREŠKE da pravite: Zbog čega se ljudi najčešće KAJU na SAMRTI!
13:37 Porodica Nakon što ga napala SEKIROM, on je oženio: Par iz Rusije pod lupom zbog ovakvog poteza, a svađu je započela žena iz BIZARNOG razloga
12:04 Ispovesti Druga strana ESTETSKE HIRURGIJE: Žena iz Pazara jedva izvukla ŽIVU GLAVU, nakon što joj hirurg odstranio VIŠAK KOŽE, tada je počeo Dalidin HOROR
16:04 Porodica "To nas je zbližilo": Majka i ćerka imaju ISTOG DEČKA i sve to dele na jednoj društvenoj mreži
12:15 Porodica Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA
08:01 Ispovesti "Dečko je pobesneo i zabranio mi da ČITAM": Čuli smo razne LJUBOMORNE izjave, ali ovo je ipak PRESEDAN
08:00 Ispovesti Jelena iz Beograda nalazila je ČUDNE ZAMOTULJKE svuda po stanu kada je suprug otišao u inostranstvo da radi, od svekrve je dobila ZASTRAŠUJUĆU poruku
19:20 Ispovesti "Ljudi kažu da PRODAJEM DECU": Katarina je surogat, rodila je dvoje dece, ali ona ih je samo "PROSLEDILA" dalje i zbog toga je mnogi OSUĐUJU
08:31 Poznati "Oni tečno govore jezik koji mi NE RAZUMEMO": Džordž i Amal Kluni OTKRILI koje talente su nasledili njihovi četvorogodišnji BLIZANCI
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?