11:26 Ispovesti Šta ostane kad NOSTALGIJA dođe po svoje: Ovo je ispovest Srpskinje Saše koja 30 godina živi u Kanadi - "Oj živote, varalico!"
14:10 Ispovesti Ne izlazim nigde, NIJE BEZBEDNO! Srpkinja Milka čeka evakuaciju iz Avganistana, strah je neopisiv, čeka se taj dan spasa!
12:52 Porodica "Ti ne zaslužuješ da mi budeš ćerka": Zbog svoje prekomerne KILAŽE, Karolina je svakodnevno trpela teror ROĐENOG OCA
16:20 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST BAKA MILENE RASPLAKALA JE SRBIJU: Voze skupe automobile, letuju u luksuznim hotelima, a ja gladujem i krpim za lekove
10:13 Ispovesti "Počelo je bezazlenim FLERTOM": Prevarila sam muža više puta, ali za sve je kriva PANDEMIJA
14:15 Porodica Ljudi joj prilaze kako bi je OSUDILI: "Nisam lenja, vozim četvorogodišnjaka u kolicima, jer je hodanje PREVELIK izazov"
17:44 Porodica Živeo je bogovski i uživao u ŠVALERACIJI, ali sve je palo u vodu kada su se devojka i LJUBAVNICA upoznale
22:03 Porodica Mreže u Srbiji bruje o njihovoj LJUBAVNOJ priči: Čekala ga je 30 GODINA, a kada su im se putevi ponovo ukrstili shvatio je da je ona njegova LEPŠA CELINA
16:30 Ispovesti "Ja verujem u BOGA": Nakon što joj je ubio brata, Kristal se odlučila za ovaj potez i šokirala celu porodicu
11:04 Poznati "Bila sam lepa i zgodna, svi su me želeli, a ja sam njega ZAPROSILA": Suzana Mančić iskreno o braku i razvodu sa Nebojšom Kunićem
10:23 Ispovesti Krunoslava I Franjo ODREKLI se SINA preko NOVINA: Jedan razlog PREVRŠIO je SVAKU MERU, uradili ono najbolnije za jednog roditelja!
16:44 Ispovesti Šta se DESILO ovom muškarcu?! Kada se probudio nije se SEĆAO posledjnih 20 godina, nije verovao da ima ćerku, a mislio je da se probudio kao TINEJDŽER!
08:07 Poznati Rotkvice su vitaminska bomba, odlična za mršavljenje: Ipak, ova grupa ljudi ne bi smela da ih jede
22:06 Porodica Da li je vaš muž nesrećan? Ovih 7 signala otkrivaju istinu, evo šta se tačno dešava u njegovoj glavi
21:45 Poznati Kim Kardašijan će odlepiti: Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči!
21:15 Ispovesti "Voleo bih da nikada nismo dobili na lutriji": Porodica preko noći postala bogata, imali su sve, a živeli gore nego ikada!
20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo