22:20 Porodica Nakon 65 godina otvorila je ZAPEČAĆENU kutiju: Baka briznula u plač kada je videla šta joj unuka spremila
20:05 Porodica Nakon što je postala majka, njen SE*SUALNI život je procvetao: "Moje samopouzdanje je jednostavno eksplodiralo"
17:45 Ispovesti Godinu i po dana su se DOPISIVALI: Nakon PRVOG sastanka dao joj korpu, samo je pozvao i izgovorio nešto BRUTALNO!
11:54 Ispovesti "DA UČITELJICE, JA SAM CIGANKA" Aleksandru su razdvajali jer nije "BELA", vređali, ali je uspešno svima "ZAPUŠILA USTA" svojim uspehom!
09:00 Ispovesti "Ja sam debela mama, kažu da loše utičem na decu": Influenserka se bori protiv predrasuda i OGAVNIH komentara svakodnevno
13:40 Zdravlje Rekla je da nosi PETORKE i svi su se utrkivali da joj pomognu: Kada je stigla u bolnicu, doktori su OTKRILI šta stvarno ima u STOMAKU
13:25 Porodica "Niko nije pozvao POLICIJU, treba svi da završe na SUDU": Muškarac silovao ženu u VOZU, a ostali PUTNICI sedeli i SNIMALI ovaj UŽAS
08:44 Porodica Nakon što im je MAJKA preminula od KORONE, a OTAC uspeo da se izleči, škola "Stevan Sremac" iz BORČE daje SVE od sebe kako bi pomogla DEVOJČICAMA
17:10 Ispovesti "Bićemo zajedno do KRAJA, ništa nas ne može razdvojiti": Nakon što je oboleo od Alchajmera i zaboravio sve, tražio joj je samo jednu stvar!
12:45 Porodica MAJKA JE OSTAVILA KAD JE BILA DETE Sara (13) živi u kući punoj VLAGE, gleda BOLESNOG oca i iznemoglu baku, a svaka POMOĆ im je dobrodošla
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?