20:30 Porodica Ceo svet mu se SRUŠIO: Pobesneli MUŽ je zbog jedne IZJAVE momentalno tražio test očinstva
12:31 Poznati "Rodila sam dete, a rekli su mi da nema ŠANSE": Glumica Hristina Popović ISKRENO o svojoj borbi za potomstvo
16:00 Porodica Da li je ovo NORMALNO? Supruga SNIMA kako joj se muž "IGRA" sa dadiljom, a dete sve nemo posmatra
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
22:30 Ispovesti Ženi iz Kanade dijagnostifikovali NOVU bolest!? Živi u prikolici, bez klime i zbog toga je OBOLELA
16:25 Ispovesti VELIKI ŠOK je zadesio devojku: Samo 50 minuta pre POROĐAJA, Hana (23) je saznala da je TRUDNA!
10:20 Poznati Gledao SMRTI u oči: Glumac Bredli Kuper progovorio o TRAUMATIČNOM događaju, JEDVA izvukao živu glavu
21:28 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST ŽENE USVOJENE U 25. GODINI: "Biološka majka me je odbacila nakon napada koji sam doživela!"
16:24 Porodica Ona mu je bila SLABA tačka: Kada je ćerka Pabla Eskobara tražila JEDNOROGA, učinio je nešto UŽASNO kako bi joj ispunio želju
17:15 Porodica "Nisam mogla da ga SMIRIM": Autistični dečak je udario STJUARDESU, a njena reakcija je RASPLAKALA njegovu majku
18:50 Zdravlje "Imam RAK, ali i dalje želim da budem lepa": Suočila se sa JEZIVOM dijagnozom agresivnog tumora, ali nije odustala od BORBE
13:52 Ispovesti Verovala mu, a on je SILOVAO OSAM sati, a zatim polio KISELINOM: Poznata manekenka je imala preko 400 intervencija, lice joj je bilo UNIŠTENO, a evo kako danas IZGLEDA
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?
19:00 Porodica Deca će biti pametnija: Mališani koji stalno rade ovo su često inteligentniji, ključno je za njihov razvoj
18:27 Dom i saveti Stižu gosti, a stan je u haosu: Nema brige, evo kako da ga upristojite za samo 5 minuta