17:37 Porodica Baka koja ima 108 godina je po prvi put uzela svoje PRAUNUČE, a jedno saznanje je rasplakalo SVET!
18:30 Ispovesti Kako biste se osećali da vas neko slika dok se KUPATE, dok ste BOLESNI?! Ova MAJKA prestala je da objavljuje FOTOGRAFIJE na INTERENETU, evo i zašto!
13:29 Ispovesti Dečko joj je dao SPISAK PRAVILA, morala je da bude kući pre mraka: Dame, neka vam priča ova bude za nauk - ovo je ZLOSTAVLJANJE!
10:52 Porodica Neverovatna LJUBAVNA priča: On je bio beskućnik i alkoholičar, ali nakon jednog pitanja Ejmi se UDALA za njega
08:50 Ispovesti "Dogovorili smo se da ostane tajna, ali jedno me plaši": Naručio damu za druženje, a na vrata mu pozvonila ONA - ostao je u šoku
18:12 Ispovesti Nakon poziva čoveka iz crkve, shvatila je kako da promeni život: "Bog me poslao u tvoj život da ispravim sve ružne stvari"
15:04 Ispovesti Evo zašto su žene 1889. godine BIRALE da budu NEUDATE: "Postoje druga zanimanja u kojima su sati kraći, a posao prijatniji"
13:48 Zdravlje "Puna sam ožiljaka, konaca, trauma": Dariji su u bolnici u BARU uklonili plod CARSKIM REZOM u 13. nedelji, a naš GINEKOLOG objašnjava kada se i zašto radi ovaj ZAHVAT
08:30 Poznati Odrasla je uz majku koju je jurila POLICIJA, a onda je napustila školu i UDALA se: Retko se priča o burnom životu Demi Mur
15:26 Ispovesti NJEN SAN JE POSTAO NJEN POSAO: Jedva je krpila kraj sa krajem, a onda je sebi sagradila kuću, sada svi traže da i njima istu napravi
08:00 Porodica Ispovest majke koja je rodila ČETVORKE: "Oduvek sam sanjala da postanem mama, iako je ISCRPLJUJUĆE, ovo je ostvarenje mog SNA"
15:37 Porodica Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
08:07 Poznati Rotkvice su vitaminska bomba, odlična za mršavljenje: Ipak, ova grupa ljudi ne bi smela da ih jede
22:06 Porodica Da li je vaš muž nesrećan? Ovih 7 signala otkrivaju istinu, evo šta se tačno dešava u njegovoj glavi
21:45 Poznati Kim Kardašijan će odlepiti: Bivšeg dečka podsetili na vezu sa njom, njegova reakcija je govorila 1000 reči!
21:15 Ispovesti "Voleo bih da nikada nismo dobili na lutriji": Porodica preko noći postala bogata, imali su sve, a živeli gore nego ikada!
20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo