12:15 Porodica Izdaja VOLJENIH: Rodila mu je DVOJE dece, a godinama kasnije saznala šta je njen dečko radio dok se ona PORAĐALA
08:01 Ispovesti "Dečko je pobesneo i zabranio mi da ČITAM": Čuli smo razne LJUBOMORNE izjave, ali ovo je ipak PRESEDAN
08:00 Ispovesti Jelena iz Beograda nalazila je ČUDNE ZAMOTULJKE svuda po stanu kada je suprug otišao u inostranstvo da radi, od svekrve je dobila ZASTRAŠUJUĆU poruku
19:20 Ispovesti "Ljudi kažu da PRODAJEM DECU": Katarina je surogat, rodila je dvoje dece, ali ona ih je samo "PROSLEDILA" dalje i zbog toga je mnogi OSUĐUJU
08:31 Poznati "Oni tečno govore jezik koji mi NE RAZUMEMO": Džordž i Amal Kluni OTKRILI koje talente su nasledili njihovi četvorogodišnji BLIZANCI
21:51 Porodica Dečak (4) je popio punu čašu ALKOHOLA i umro, a kada ga je DEDA ugledao od šoka je i on PREMINUO pored njega
12:20 Porodica Oni su NAJMLAĐI baka i deka: Sa samo 35 godina imaju unuku, ali i jednu ŽELJU zbog koje svi ZANEME
19:25 Porodica Slika koja SLAMA SRCA: Kakav završetak ima priča o BOLESNOM dečaku sa slike i njegove HRABRE sestre?
15:45 Ispovesti "Oprostio sam se od ljubavi svog života": Prevario je svoju ženu noć pre venčanja, a onda doneo odluku koja će ga proganjati do kraja života
17:25 Poznati "Htela sam da oduzmem sebi život na surov način": Lepa Lukić po prvi put javno iznela detalje iz privatnog ŽIVOTA
10:14 Porodica Raskinula VERIDBU pa odmah stala na ludi kamen: Učiteljica šokirala planetu svojom ODLUKOM, napravila ČUDNU svadbu sa svojih devet prijatelja
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
11:34 Poznati Nesrećan život prelepe manekenke: Udavala se 4 puta, svi muževi su je maltretirali, jedan je čak zvao „krava muzara“!
11:09 Poznati Skinula baš sve: Megan Markl izgleda kao totalno druga osoba, u javnosti je niko nije video u ovom izdanju
10:48 Dom i saveti Kako uništiti korov u dvorištu: Poprskajte ga ovim sredstvom iz kupatila, bićete mirni celo leto!
10:24 Lepota i Moda Frizura naših baka se vraća: Elegantan stil je ponovo u modi, žene ga obožavaju jer se sjajno prilagođava obliku lica
09:58 Horoskop U utorak, 29. aprila 2025. univerzum im priprema obilje: 2 horoskopska znaka ulaze u period emocionalnog čišćenja