09:06 Ispovesti Bila je mlada i nije shvatala da su OVO simptomi RAKA kože: Umrla je u 27. godini, a sve je moglo DRUGAČIJE
20:00 Porodica Majka blizanaca umrla zbog greške MEDICINSKE SESTRE: Sada porodica traži BASNOSLOVNU svotu novca za izgubljeni ŽIVOT
20:15 Ispovesti Ispovest SRPSKOG žigola: Nisam ni lep ni školovan, po 500 evra uzmem za NOĆ, a evo kako me jedna žena uvukla u priču
08:30 Ispovesti U JEKU korone je saznala da je TRUDNA: Finansijski nestabilna, u nezgodnom momentu, odlučila se za DETE, pa je saznala nešto neočekivano
17:26 Zdravlje OMIKRON je jako ISCRPLJUJUĆI: Mnogo SIMPTOMA ukazuje da se NE RADI o prehladi, a JEDAN je ključni
16:25 Ispovesti Dirljivo PISMO majke upućeno ćerki: Nakon ovoga ćete se DOBRO zamisliti: "Ako sam ja KRVARILA, ti ne moraš!"
18:00 Poznati Šokantna ispovest PLEJBOJ ZEČICE: "Na zabavama je bilo toliko DROGE da je čak i PAS postao zavisan"
19:30 Ispovesti Ispovest Sarajke (36): "Udala sam se za ARAPINA koji je bio OŽENJEN, druga sam mu ŽENA", ovo je njihova priča!
20:30 Ispovesti Usvojili su "MALU" devojčicu iz Ukrajine: Njihov život se pretvorio u NOĆNU MORU, plašili su se da odu na SPAVANJE
13:57 Ispovesti Ispovest bivše ČASNE SESTRE je uzdrmala javnost: Zbog "SRAMOTE" da poseti lekara i uradi pregled, sklopila je svoje oči ZAUVEK
14:16 Porodica Njena TUGA je usledila nakon POROĐAJA: Ona je medicinski FENOMEN, posle JAKIH bolova otišla je na kontrolu, a rezultati su je FRAPIRALI
20:57 Dom i saveti Ne poklanjajte ove stvari: Možete slučajno da uvredite svoje najmilije, bolje izaberite druge opcije
20:32 Ispovesti Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
20:00 Lepota i Moda Pomama oko sandala: Čuvena modna kuća ukrala dizajn i zalepila cenu od 800 evra, pogledajte kako izgledaju
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 14. decembar: Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali?
19:00 Porodica Deca će biti pametnija: Mališani koji stalno rade ovo su često inteligentniji, ključno je za njihov razvoj
18:27 Dom i saveti Stižu gosti, a stan je u haosu: Nema brige, evo kako da ga upristojite za samo 5 minuta