15:45 Ispovesti Potresne ISPOVESTI žena iz Ukrajine, regrutovaće i DEVOJKE: "Šestoro mojih prijatelja je poginulo, a oni koji se vrate piju i gube razum"
14:40 Porodica Venčali su se kada je on imao 63, a ona 22 godine: "Ljudi me gledaju kao grabljivicu, a deca ne RAZUMEJU pravu ljubav"
17:50 Ispovesti Rekli su mi da sam imala POBAČAJ: Završila sam u URGENTNOM CENTRU, a dijagnoza je bila NAJSUROVIJA moguća!
18:10 Ispovesti "Zvali su me SAKATA": Snežana je rođena bez prstiju i uprkos tome ona danas stvara neverovatna UMETNIČKA dela
18:40 Porodica Ona ima 61 godinu i 17 unučadi: Sada želi još JEDNO dete sa svojim 37 godina mlađim partnerom
14:18 Ispovesti Živeli su u KUĆI TERORA godinama: Bilo ih je 13, STRAHOVALI su za život i to od RODITELJA, kupali su se JEDNOM godišnje, bili VEZANI LANCIMA, ali to nije NAJGORE!
13:26 Ispovesti Osetila je NEPRIJATAN MIRIS svog supruga: Optužila ga je da se NE KUPA, svet im se SRUŠIO tek kad su posetili LEKARA
09:06 Ispovesti Bila je mlada i nije shvatala da su OVO simptomi RAKA kože: Umrla je u 27. godini, a sve je moglo DRUGAČIJE
20:00 Porodica Majka blizanaca umrla zbog greške MEDICINSKE SESTRE: Sada porodica traži BASNOSLOVNU svotu novca za izgubljeni ŽIVOT
20:15 Ispovesti Ispovest SRPSKOG žigola: Nisam ni lep ni školovan, po 500 evra uzmem za NOĆ, a evo kako me jedna žena uvukla u priču
08:30 Ispovesti U JEKU korone je saznala da je TRUDNA: Finansijski nestabilna, u nezgodnom momentu, odlučila se za DETE, pa je saznala nešto neočekivano
17:26 Zdravlje OMIKRON je jako ISCRPLJUJUĆI: Mnogo SIMPTOMA ukazuje da se NE RADI o prehladi, a JEDAN je ključni
11:01 Poznati Teško da će se Bred Pit posle ovoga oporaviti: Ćerka Šajlo mu zadala "poslednji udarac", ceo svet zna koliko ga ne želi u svom životu!
10:35 Zdravlje Putna apoteka, sve na jednom mestu: Bez ovoga ne krećite na putovanje, DETALJAN SPISAK šta obavezno da ponesete
10:15 Lepota i Moda Najnoviji letnji trendovi: Sunčane naočare koje jednostavno morate imati - podižu stajling na viši nivo
09:55 Porodica Srpkinja postala hit na internetu: Amerikancu objasnila kako izgleda veza u Srbiji, on se šokirao, a ljudi se danima svađaju oko toga!
09:30 Dom i saveti Ostalo je još malo do leta, a vama kipi preko kupaćeg: Dijeta "6 kilograma za manje od 10 dana" zaludela žene, u čemu je fora?
09:06 Ispovesti Viktorija nije znala da ima ovo u garaži: Jednog dana je sačekalo pravo čudo, srce joj se istopilo kad je otvorila vrata