11:18 Ispovesti Jeziva ispovest NOVOSAĐANKE koja je užasnula Srbiju "Samo mi ne diraj LICE, a on mi je rekao da spustim ruke, udario šamar da lupim glavom o zid"
15:25 Ispovesti Udala se za 27 godina STARIJEG PROFESORA i rodila mu SINA posle godinu dana: Mnogi misle da je brak iz KORISTI ali nju to ne dotiče
19:54 Ispovesti Dan koji je promenio SVE, 24. MART: Rekli su mi da Jovanovu glavu držim u krilu, bezbednije je zbog SNAJPERISTA!
20:40 Ispovesti Autistični dečak je napisao pismo razredu: Njegove reči dirnule su srca mnogih i trebalo bi da svi ZAPAMTIMO
08:00 Poznati Kortni Koks IZBEZUMILA gledaoce svojom izjavom: Kune se da se oko nje dešavaju PARANORMALNE aktivnosti, ali zbog ove SITUACIJE više ne sme ni da spava
15:38 Ispovesti KRALJICA ŠTEDNJE Mrzi da troši NOVAC, tri godine nije prala veš i nikada ne koristi toalet papir, a svoj stan je "RENOVIRALA" na jednostavan način! (FOTO/VIDEO)
11:06 Porodica Na buvljoj pijaci pronašla jedinstveno ljubavno pismo iz Prvog svetskog rata: Amerikanka otkrila da li je ova priča imala srećan ili tragičan kraj!
09:50 Ispovesti UČINILA JE VELIKO DELO Dala je bubreg svom dečku, a samo nekoliko meseci kasnije desio se NAJGORI scenario koji nije očekivala!
09:21 Ispovesti Dojila je bebu samo jednom dojkom: Kada je videla posledice toga, slomila se psihički!
09:49 Ispovesti "Ne moram nikome da se pravdam": Ženu OPTUŽUJU za se*ualno zlostavljanje deteta zbog dojenja!
20:25 Ispovesti BORILA SAM SE I BORILA, A ONDA SAM SE ONESVESTILA: Potresna ispovest majke čiji je sin POGINUO u saobraćajnoj nesreći
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke