15:35 Ispovesti Ispovest žene kojoj je KORONA život uništila: "Bila sam zdrava pre virusa, sada sve što zaradim trošim na LEKOVE"
11:00 Ispovesti Muž je doktorku OKAČIO na ČIVILUK: Tražila je 250 EVRA za carski rez, a majka i dete su bili UGROŽENI
20:07 Poznati Ispovest Mine Lazarević koja boli do KOSTI: "Ignorisala sam SIGNALE koje mi je telo slalo, a onda sam shvatila da imam RAK"
10:19 Porodica "Baka je odnela svoju tajnu u grob i mi smo je tek otkrili": Nakon urađenog DNK testa otkrivena je VELIKA porodična laž!
15:45 Ispovesti Veče je moglo da se završi kobno: Evu su KIDNAPOVALI u Egiptu i tražili "OTKUP", ali sreća bila na njenoj strani!
22:18 Ispovesti OVU MAJKU SU SVI OSUDILI: Rekla je da obožava MNOGO mlađe muškarce, ali to nije najluđa stvar u CELOJ PRIČI!
22:00 Ispovesti "Da nisam zamolila brata da se pomeri sa sedišta, možda bi i dalje bio ŽIV": Potresna ispovest žene koja je preživela PAD aviona u kom je nastradalo 150 ljudi
16:42 Porodica Nakon što joj MUŽ preminuo, ona odlučuje da se UDA za svog SVEKRA, jedna noć je promenila SVE
14:17 Ispovesti ISPOVEST ĆERKE ŠABANA ŠAULIĆA POGAĐA PRAVO U SRCE Ilda otkrila da li njena ćerka pamti DEDU, jedan potresni detalji će vas rasplakati!
21:00 Porodica "Kada sam stigao već je bilo KASNO": Dečak je nepomično ležao i gledao u plafon, a iz grudi se čuo ČUDAN zvuk (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
18:45 Ispovesti Bila je u vezi sa 15 godina starijim muškarcem: "Ukucala sam na Guglu njegovo ime i saznala šokantne detalje, odmah sam ga ostavila"
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 30. jul: Bikovima se komplikuje poslovna situacija, Škorpija će se razočarati u ljubavi, a ostali?
18:45 Lepota i Moda Kako zadržati preplanuli ten nakon mora? Kompletan vodič za održavanje bronzane boje - izgledaćete kao da ste se tek vratili sa plaže
18:17 Horoskop Ovo su najopasniji znaci horoskopa: Oni imaju najveće šanse da budu sa druge strane zakona - da li ste među njima?
17:25 Poznati Princ Vilijam i Kejt Midlton se sele! Velika promena u kraljevskoj porodici - evo zašto su doneli ovakvu odluku
16:56 Zdravlje Sofija je sa 19 godina doživela moždani udar: Bila je zdrava kao dren, a samo je jedna vrednost u nalazu krvi bila povišena