16:30 Ispovesti Tragični kraj ODMORA u Egiptu: Rekla sam im da me ne spasavaju jer neću da živim bez ruku
15:15 Ispovesti "Kupio sam DETE za 30.000 MARAKA": Šokantna ispovest OCA iz Aleksinca isplivala posle 40 GODINA, žena je pronašla i sestru BLIZNAKINJU
12:35 Ispovesti Marija iz Leskovca iznenadila MOMKA za rođendan, a onda je SVE krenulo NIZBRDO: Pojavila se i POLICIJA koju je ON zvao!
10:52 Ispovesti Ispovest muškarca (28) kome je brak PRESEO, uzdrmala je JAVNOST: "Žao mi je što sam se OŽENIO, nepodnošljiva je otkako je TRUDNA"
10:15 Ispovesti Zbog POBAČAJA završila iza rešetaka: Osuđena je na više od 25 godina zbog "GENOCIDA"!
20:00 Ispovesti Reanimiralo je DETE tokom rođendanske zabave: Ženi je neočekivano STALO SRCE, a razlog je JEZIV
18:20 Ispovesti Dečak je rođen sa DVA ODSTO mozga: Lekari su rekli da nema NIKAKVU ŠANSU, danas ima DEVET godina i medicinsko je ČUDO
17:05 Ispovesti Muškarci je NEPRESTANO spopadaju zbog ovoga na LEĐIMA: Devojci prave problem, kaže da joj je to NAJVEĆA greška
11:58 Ispovesti Bolna ispovest žene kojoj je BRAK UNIŠTEN: "Zajednica je MUČNA, to je bio PARAZITSKI život sa njegovim roditeljima"
23:00 Ispovesti Niko nije želeo da je PORODI: VIše od 40 minuta je čekala POMOĆ lekara, a onda je usledio ŠOK, beba je završila sa 11 šavova
09:45 Ispovesti Imala je 142 kilograma, probleme sa ŠTITNOM ŽLEZDOM i pritiskom: Lekari joj rekli da će dobiti DIJABETES, a život je promenila iz KORENA
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom