16:40 Ispovesti JEZIVA ispovest SUROGAT majke: Rodila sam prijateljima blizance, oni su me POTPUNO PONIZILI, a onda je krenula moja NOĆNA MORA
21:50 Ispovesti SVEKRVA pokušala da OTRUJE mladu: Pravdala se da je bilo slučajno, a mladoženja je izgubio razum!
17:50 Ispovesti Ona ne želi da se SKRIVA: Devojci je telo prekriveno DUGIM, CRNIM dlakama i ona želi da vam poruči OVO!
13:53 Ispovesti "OVO NE ŽELIM NI NAJVEĆEM NEPRIJATELJU" Žena sa decom je izgubila DOM, a kada vidite gde sada žive, pozliće vam!
08:00 Porodica Tražila je informacije o svom poreklu: Otkrila je da ima preko 50 braće i sestara, ostala je u ŠOKU!
18:30 Ispovesti Najgori dan u mom ŽIVOTU: Verenik me toliko povredio svojim predlogom, a ULITMATUM koji je postavio, SLOMIO ME
17:35 Ispovesti "Deca u ŠKOLI su mi nabijala KESU na glavu": Tajla pati od RETKOG poremećaja, detinjstvo joj je bilo prava TRAUMA, a danas inspiriše mnoge mlade ljude
16:40 Ispovesti Umesto SVADBE, usledila je KATASTROFA: Marija je kod VERENIKA u komjuteru videla FOLDER zbog kog je ODMAH OTKAZALA VENČANJE
08:00 Ispovesti Zbog JEDNE stvari ne može da nađe ni jednu DRUGARICU: "Očajna sam, mora da sam PROKLETA"
22:10 Ispovesti Dobila je FRAS kada je videla svoju "FRIZURU": Ostala je bez pola KOSE jer je frizerka bila GLADNA!
11:48 Ispovesti Ona uvek izazove BES kod drugih žena: ''Svim ZAPUŠTENIM majkama, dajem popust, jer treba da budu LEPE kao ja ''
14:15 Ispovesti "Muž mi se UBIO, a ja sam morala prvo da javim njegovoj LJUBAVNICI": O JEZIVOJ ispovesti utučene ŽENE polemiše cela INTERNET zajednica!
08:28 Poznati Totalno ludilo: Glavni frajer u hit seriji pokazao trbušnjake, Srpkinje ne prestaju da premotavaju snimak
08:03 Zdravlje Na kafu ćete zaboraviti: Ovih 5 prirodnih namirnica će vas razbuditi mnogo brže, mozak ih obožava
21:59 Dom i saveti Uveče ubacite ovo u rernu, ujutru će spasti i ona najgora masnoća: Evo kako da je očistite, potrebna su vam samo 2 sastojka
20:58 Poznati Njega svi znaju, ali ženu koju voli već 17 godina ne zna niko: Evo ko je supruga slavnog glumca, upoznali su se na neobičnom mestu
19:59 Zdravlje Ovo je "prva pomoć" kada se prejedete, a za nju niste imali pojma: Evo šta treba da uradite kada "date sebi oduška" na slavama