13:21 Lepota i Moda BAKA (64) izgleda kao SESTRA SVOJOJ UNUCI : Viđa se sa MNOGO MLAĐIM MUŠKARCEM, a otkrila je da svako može da USPORI proces STARENJA!
11:33 Ispovesti Ivana je za Dan zaljubljenih prevarila svog muža: "To je bio najbolji poklon koji sam mu mogla dati"
09:58 Ispovesti SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo
21:14 Poznati Nataša Bekvalac progovorila o NAJGOREM pijanstvu: "Morala sam, imala sam RAZLOG, ta jutra su bila kobna po mene"
21:00 Ispovesti Drama koja traje MESECIMA: Iako znaju da se ubica OBESIO, sud majku proglasio KRIVOM za smrt mališana
19:30 Ispovesti "Treba mi pomoć, on je u mojoj kući": Žena iz Kanade greškom alarmirala policiju u Velikoj Britaniji, a onda je nastala DRAMA
10:07 Poznati Umrla je glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja": Preminula je od droge, a sada se OGLASILA I NJENA MAJKA
20:51 Ispovesti Nakon TROJKE brzo se razvela: Muž je UCENJIVAO i psihički zlostavljao zato što se zaljubila u DEVOJKU sa kojom su "SPAVALI"
18:30 Ispovesti "Najviše na svetu se plašim bolesti": Snežanin INTERVJU iz mladosti će vam slediti krv u žilama
15:59 Poznati "Silovali su me i opijali ČETIRI NEDELJE, razmišljala sam o SAMOUBISTVU": Poznate pevačice nije bilo PUNIH DESET GODINA, a onda je progovorila o jezivom iskustvu!
13:14 Ispovesti "Izdaja VEKA, ne znam šta da RADIM": Žena je od strane svog muža gurnuta u KANDŽE drugog muškarca, a razlog je "STROGO POSLOVAN"!
16:35 Ispovesti "Svaki dan se budim u ZORU da bih mužu spremila RUČAK za posao": Zbog ove izjave Anu vređaju i zovu OČAJNA DOMAĆICA
10:05 Poznati Nova istina o smrti princeze Dajane: Poklon iz hotela „Ric“ šokirao svet, a njene poslednje reči lede krv u žilama
09:44 Dom i saveti Godinama ste pravili ovu grešku: Mesar otkriva koje meso nikad ne treba da uzimate
09:14 Porodica Ove tipove ljudi hitno izbacite iz života! Oni vas neprimetno uništavaju, tvrde psiholozi
08:48 Poznati Kažu da je princeza ubila majku: Imala je svet na dlanu, a onda je udajom za "prokletog" čoveka potpisala sebi smrtnu presudu
08:20 Dom i saveti Ne bacajte koru od lubenice: Kad vidite za šta sve može da se koristi, biće vam žao da to radite!
22:00 Dom i saveti Ovako dobar ne prave ni u restoranima, neće imati ama nijednu grudvicu: Evo šta treba dodati u pire krompir da bi bio savršen