17:16 Ispovesti Ko je bila Griselda Blanko? Zarađivala je 80 miliona evra mesečno i danas o njoj priča cela Srbija
13:54 Poznati "Daj, začepi više!": Sofija Vergara brutalno odbrusila voditeljki, ceo studio zanemeo posle njenih reči
11:35 Poznati "Moje velike grudi i telo otvorili su mi vrata": Sofija Vergara otkrila tajnu uspeha i svetske slave
13:41 Poznati Crno na belo: Sofija Vergara konačno otkrila razlog razvoda od zgodnog glumca, razlike su bile nepomirljive!
12:37 Poznati "Naučila sam da pušim cigaru": Sofija Vergara priznala kako je bilo glumiti mafijašku šeficu opasnog kartela
13:20 Poznati "Ne bi se dobro provela da je mama živa": Sin najpoznatije šefice brutalnog kartela besan na Sofiju Vergaru, javno joj zapretio
19:06 Poznati "Prošla sam kroz užasno težak period": Sofija Vergara otvorila dušu o razvodu, glumica nikad iskrenija
16:18 Poznati Žestok odgovor Sofije Vergare zapalio internet: Voditelj pokušao da je ismeje glumicu, nije se nadao ovom ishodu
13:50 Poznati Slavne lepotice u ludom noćnom provodu: Sofija Vergara i Hajdi Klum privukle sve poglede, a evo kako se noć završila
18:03 Poznati "Uzrokuje mi stalnu teskobu i emocionalni stres": Sofiji Vergari život ugrožen, progonitelj je ne ostavlja na miru
13:44 Poznati Slavna glumica neprepoznatljiva: U novoj seriji je šefica brutalnog kartela, da li prepoznajete o kome je reč?
20:03 Poznati Potvrdili da je 7. godina braka kobna: Ovi poznati parovi su se baš tada razveli, a poslednji su Sofija Vergara i Džo Manganijelo
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
21:27 Lepota i Moda Prošle godine ih svi mrzeli, a ove opšta pomama za njima: Ovo su sandale oko kojih se otimaju žene u Beogradu, biće hit ovog leta
21:04 Dom i saveti Cvetaće non-stop, do kraja leta biće bujne: Evo koji rastvor vole muškatle, dodajte ga pri svakom zalivanju
20:35 Poznati Ju! Vidi ti Ivančicu: Trampova naslednica se skinula u kupaći, svi gledaju samo jedno, komentari pljušte
19:58 Zdravlje Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se