21:15 Poznati Nije mogla da veruje: Hajdi Klum pobesnela zbog propusta hit serije ,,Griselda", ovo nikada neće oprostiti Sofiji
17:53 Lepota i Moda Žena zmija: Sofija Vergara nikad zgodnija na crvenom tepihu, jedan detalj je svima privukao pažnju
20:08 Poznati Čak im je dao i imena: Bivši verenik Sofije Vergare traži starateljstvo nad njihovim embrionima!
17:33 Poznati Sada i zvanično: Sofija Vergara i zgodni Džo finalizovali razvod, označili kraj ljubavi nakon 7 godina braka
10:29 Poznati Sofija Vergara otvorila vrata svog doma: Uređenje ove luksuzne vile pratile su brojne kontroverze
18:44 Poznati Nije skidala osmeh sa lica: Sofija Vergara zapažena u izlasku sa zgodnim hirurgom, zaboravila na razvod!
17:16 Ispovesti Ko je bila Griselda Blanko? Zarađivala je 80 miliona evra mesečno i danas o njoj priča cela Srbija
13:54 Poznati "Daj, začepi više!": Sofija Vergara brutalno odbrusila voditeljki, ceo studio zanemeo posle njenih reči
11:35 Poznati "Moje velike grudi i telo otvorili su mi vrata": Sofija Vergara otkrila tajnu uspeha i svetske slave
13:41 Poznati Crno na belo: Sofija Vergara konačno otkrila razlog razvoda od zgodnog glumca, razlike su bile nepomirljive!
12:37 Poznati "Naučila sam da pušim cigaru": Sofija Vergara priznala kako je bilo glumiti mafijašku šeficu opasnog kartela
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar