18:03 Poznati "Uzrokuje mi stalnu teskobu i emocionalni stres": Sofiji Vergari život ugrožen, progonitelj je ne ostavlja na miru
13:44 Poznati Slavna glumica neprepoznatljiva: U novoj seriji je šefica brutalnog kartela, da li prepoznajete o kome je reč?
20:03 Poznati Potvrdili da je 7. godina braka kobna: Ovi poznati parovi su se baš tada razveli, a poslednji su Sofija Vergara i Džo Manganijelo
20:15 Poznati Sofija Vergara odbrusila kritičarima: Tvrdi da nije menjala lični opis operacijama, a evo kako održava svoju lepotu
14:48 Poznati Ne zna se koja je zgodnija: Sofija Vergara i njene rođake podelile "vreo snimak" i izludele muškarce
10:07 Poznati Sofija Vergara zapalila Instagram: Snimak zavodljivog plesa vatrene Kolumbijke oduševio fanove
17:06 Poznati Sofija Vergara sija: Uhvaćena u izlasku sa novim dečkom, svi komentarišu da je nikad lepša
17:00 Poznati Crveno je boja ljubavi: Sofija Vergara se ne odvaja od zgodnog hirurga, a haljinom je poslala jasnu poruku
10:48 Poznati Džins od glave do pete: Zanosne obline Sofije Vergare došle do izražaja trendi kombinaciji, a u ovaj detalj su svi gledali
16:20 Poznati Od plavuše do zanosne brinete: Evo kako se Sofija Vergara menjala kroz decenije, njena lepota je neprolazna
16:40 Poznati Sofija Vergara obradovala fanove: Objavila fotke iz svog luksuznog doma, a njen ormar je san mnogih žena
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!