Nije mogla da veruje: Hajdi Klum pobesnela zbog propusta hit serije ,,Griselda", ovo nikada neće oprostiti Sofiji

Vesti 30.03.2024 21:15 0

Zasnovana na Blankinom životu, serija obećava da će pokazati „smrtonosnu mešavinu neslućenog divljaštva i šarma“

Sofija

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Hajdi Klum je otkrila zašto je bila toliko uznemirena zbog Sofije Vergare po pitanju nedavne Netfliks serije, ,,Griselda".

Svi već znaju da se legendarna glumica ,,Moderne porodice" pojavila u jednoj od najiščekivanijih serija ove godine do sada.

Takođe je jasno da serija od šest delova nije razočarala jer su gledaoci od tada požurili ka društvenim mrežama da pohvale novu dramu inspirisanu istinitom pričom kao „najbolju TV seriju koju su ikada videli“.

Inspirisana stvarnim događajima, ova dramatizacija dolazi od kreativnih umova koji su nam doneli seriju ,,Narkos", zajedno sa zvezdom ,,Moderne porodice" koja preuzima ulogu Griselde Blanko, i njenim putovanjem od Medelina do narko carstva Majamija.

Zasnovana na Blankinom životu, serija obećava da će pokazati „smrtonosnu mešavinu neslućenog divljaštva i šarma“ koja joj je pomogla da postane jedan od najvećih narko bosova u SAD.

Takođe uključuje latino američke glumce, uključujući Alberta Geru kao Darija, Vanesu Ferlito kao Mariju Gutijerez, Martina Rodrigeza kao Rivija Ajalu, Alberta Amana kao Alberta Brava i Gabrijela Slojera kao Dijaza.

Međutim, jedna osoba koja nije prikazana bila je sudija emisije ,,America's Got Talent", Hajdi Klum.

Hajdi Klum

Profimedia

 

Govoreći za Entertainment Tonight ranije ove nedelje, 50-godišnja manekenka je rekla da nije dobila ulogu sa svojom koleginicom Sofijom u seriji.

„Bila sam uznemirena jer sam pomislio: 'Zašto nisam mogao da budem jedna od tvojih rođaka?' Mogla sam da budem rođaka koji ne govori, jer očigledno ne govorim španski“, otkrila je Hajdi.

Nastavila je da se našalila: „Ali mogla sam samo da ne govorim! Bila sam uznemirena. 

„Mogla sam i ja da budem jedna od onih prelepih devojaka! Volela bih da sam bila. Ali ona je rekla, 'Nein'.

Seriju je kreirao Erik Njuman sa Andresom Baizom koji je režirao svaku epizodu, a Baiz je otkrio da je Vergarina fizička transformacija bila jedan od najtežih aspekata emisije.

 

 

Rekao je Tudumu: „Odlučili smo da ona mora da bude drugačija od Sofije, ali ne treba da imitiramo Grizeldu Blanko.

Njuman se složio da usklađivanje Blankine frizure i šminke nije trebalo da ošteti Vergarin nastup, rekavši: ,,Svakoga dana je sedela u šminkernici satima! Bila je u svakoj sceni."

Ne samo da je zvezda nosila pet različitih perika za vremenske skokove iz 70-ih u 80-e, već je stavila i protetske pokrivače za obrve i lažne obrve zalepljene preko.

 

 

Vergara je takođe nosila protetski nos i veštačke zube koji su bili malo izbočeni i požuteli jer i Griselda puši tokom cele serije.

,,To više nije glumac", dodao je Njuman. „Niko je nikada nije video na setu kao Sofiju do trenutka kada je napustila trejler za šminkanje.

„Ona je bila Griselda.

I stvarno je bila.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading