17:33 Poznati Sada i zvanično: Sofija Vergara i zgodni Džo finalizovali razvod, označili kraj ljubavi nakon 7 godina braka
10:29 Poznati Sofija Vergara otvorila vrata svog doma: Uređenje ove luksuzne vile pratile su brojne kontroverze
18:44 Poznati Nije skidala osmeh sa lica: Sofija Vergara zapažena u izlasku sa zgodnim hirurgom, zaboravila na razvod!
17:16 Ispovesti Ko je bila Griselda Blanko? Zarađivala je 80 miliona evra mesečno i danas o njoj priča cela Srbija
13:54 Poznati "Daj, začepi više!": Sofija Vergara brutalno odbrusila voditeljki, ceo studio zanemeo posle njenih reči
11:35 Poznati "Moje velike grudi i telo otvorili su mi vrata": Sofija Vergara otkrila tajnu uspeha i svetske slave
13:41 Poznati Crno na belo: Sofija Vergara konačno otkrila razlog razvoda od zgodnog glumca, razlike su bile nepomirljive!
12:37 Poznati "Naučila sam da pušim cigaru": Sofija Vergara priznala kako je bilo glumiti mafijašku šeficu opasnog kartela
13:20 Poznati "Ne bi se dobro provela da je mama živa": Sin najpoznatije šefice brutalnog kartela besan na Sofiju Vergaru, javno joj zapretio
19:06 Poznati "Prošla sam kroz užasno težak period": Sofija Vergara otvorila dušu o razvodu, glumica nikad iskrenija
16:18 Poznati Žestok odgovor Sofije Vergare zapalio internet: Voditelj pokušao da je ismeje glumicu, nije se nadao ovom ishodu
13:50 Poznati Slavne lepotice u ludom noćnom provodu: Sofija Vergara i Hajdi Klum privukle sve poglede, a evo kako se noć završila
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?