Našminkajte se kao Sofija Vergara: Mejkap lepe glumice je njen zaštitni znak, a tajna je u ovim bjuti trikovima

Olja Jelić Vesti 20.04.2024 11:15 0

Sofija Vergara poznata je po karakterističnom načinu šminkanja

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Sofíja Vergara, osim što je izuzetno talentovana glumica, poznata je po lepoti. Proslavila se u seriji "Moderna porodica", a ono je čini posebnom je definitivno njen neprikosnoveni šarm i jedinstven smisao za humor. Glumica je zablistala u biografskoj krimi seriji Griselda, koja u fokus stavlja nekadašnju predvodnicu najmoćnijeg narko kartela u Majamiju – Griseldu Blanko.

 

 

Prepoznatljiva je i pod određenom mejkapu koji često nosi, kako na premijerama tako i svakodnevno. Njenu šminku karakterišu bronzani tonovovi koji se savršeno stapaju sa njenom bojom kose.

Kako se našminkati poput Sofije Vergare?

Sofíja koristi spf kremu svog brenda kao podlogu. Nakon toga nanosi puder ili CC kremu. Nakon toga sledi konturisanje lica. Ali ono što je njen zaštitni znak su braon smokey eyes. To možete postići tako što ćete braon olovkom preći preko gornjih i donjih linija kapaka, te četkicom izblendati. Zatim na centralni deo kapka dodajte belu šljokičavu senku i upotpunite maskarom. I na kraju za perfektan finiš sledi nanošenje karmina koji je obično u nude nijansama ili boji mesa. 

 

 

 

Ovaj mejkap pogodan je za dnevnu, ali i noćnu varijantu. Idealno se slaže uz svaku odevnu kombinaciju i sigurno ćete blistati i biti primećeni gde god se pojavite.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading