10:37 Poznati Sofija Vergara gazi šestu deceniju, a izgleda fantastično: Ovo je tajna njene savršene figure
10:24 Poznati Sofija Vergara pokrenula glasine o razvodu: Dugo nije viđena u javnosti sa mužem, ni njen rođendan nisu slavili zajedno
15:10 Poznati Sofija Vergara proslavila 51. rođendan: Njena fotka u kupaćem kostimu neon zelene boje zapalila Instagram, komentari se samo nizali
17:40 Poznati Najlepša kolumbijska glumica zapalila Instagram: Zagolicala maštu pratiocima, komentari se samo nizali
19:00 Poznati Sofija Vergara ne krije koliko je brižna majka: Retka fotografija sa sinom oduševila njene fanove
11:05 Lepota i Moda Ciklama boja kao apsolutni hit ovog proleća: Sofija Vergara diktira modne trendove!
18:00 Lepota i Moda Sofija Vergara kod kuće ZABORAVILA pantalone: Napravila "nespojiv" modni bum, duks sa čizmama na štiklu, u njenom slučaju izgleda STILIZOVANO
22:30 Poznati Sofija Vergara nije više najplaćenija glumica na svetu: Možete li da pogodite ko je zauzeo njeno mesto?
22:00 Lepota i Moda Ovo je plan ISHRANE Sofije Vergare: Brzo topi kilograme, a nećete izgubiti obline
16:02 Poznati "Našli su mi kvržicu na vratu": Glumica Sofija Vergara se uhvatila u koštac sa OPAKOM bolešću
08:44 Lepota i Moda Sofija Vergara u PEDESETIM izgleda neverovatno: Njene najnovije slike ostavljaju bez daha, a ovo je njena TAJNA vitke figure
17:57 Lepota i Moda Nema ko se nije okrenuo za njom, a neki su se i kristili: Žena milijardera se pojavila u mini kaputu, nosi ga kao haljinu
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju