Spremna da postane baka: Sofija Vergara je podelila najradosniju vest, evo kako će je zvati unuci

Vesti 04.05.2024 22:02 0

„Sjajno je što sam ga rodila kada sam bila mlada jer sada imam 51., a on 32 godine“

Sofija

Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Sofija Vergara govori o novom poglavlju svog života nakon razvoda od Džoa Manganijela. Kolumbijska ikona je ranije otkrila da je razlog njenog rastanka od glumca činjenica da nije želela da ima više dece. Ali uprkos njenoj odluci, uzbuđena je što će postati baka.

Glumica (51) je za People govorila o svom putu ka majčinstvu, koji je započeo kada je imala 19 godina, i objasnila zašto je spremna da postane baka. „Mislim da ću biti zabavna baka“, rekla je ona za publikaciju, dodajući da želi da je njeni unuci zovu „Abuela“ (,,baka" na španskom).

Sofija je takođe rekla da je vežbala brinući o simpatičnom štenetu svog sina Manola Vergare. „Vikendom ostavi svog psa u moju kuću“, rekla je. „Obično sam ga ostavljala kod mame tokom vikenda da bih bar s vremena na vreme mogla da izađem.

„Sjajno je što sam ga rodila kada sam bila mlada jer sada imam 51., a on 32 godine“, priznala je Sofija. „Ponekad poželim da sam bila starija jer bih bila zrelija, spremnija da budem majka, ali to je ono što sam dobila i što se dogodilo. Ali zabavno je jer sam nekako odrasla zajedno sa svojim sinom.

Sofija je objasnila da uprkos tome što nije želela više dece, volela je „sve“ u vezi sa majčinstvom dok je gledala kako njegov sin raste. „To je jedinstveno iskustvo“, rekla je ona. „To vas menja i veoma je korisno i zadaje vam mnogo glavobolja.

Kada je reč o razlogu njenog razvoda, ona je objasnila da je već proživela tu fazu svog života. „Već sam bila majka. Znam šta znači biti dobra majka ili pokušati da budeš najbolja majka, a za to je potrebno mnogo odricanja, mnogo energije“, zaključila je ona. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading