22:30 Ispovesti Otkrila je poruke koje je slao BIVŠOJ: "Nisam ni slutila da ću ovo ikada videti, stomak me je zaboleo od MUKE"
08:36 Ispovesti Suprug želi da da otkaz i da bude slobodan umetnik: Očekuje od mene da izdržavam porodicu, šta da radim?
08:15 Ispovesti Trebalo je da se uda za čoveka koji ima decu: "Osećam se užasno, nije im rekao da postojim"
13:44 Ispovesti ZBOG NJEGA SAM NAPUSTILA FAKULTET, IZGUBILA PRIJATELJE... Bolna ispovest devojke koju je momak ostavio posle 8 godina veze i oženio se drugom
21:55 Poznati Francuskinja je uspela da zavede muža jedne od najlepših glumica: Nalazi se među najuticajnicijim ženama, mnogi ne veruju šta vide
15:00 Porodica Svaki razvod braka je neminovno bolan: Loša komunikacija i gubitak poverenja nisu najgore faze
08:35 Porodica Preti li vam RAZVOD? Ako posedujete ovaj skupi predmet, velika je verovatnoća da ćete završiti sami
22:00 Ispovesti Prevara je slomila: Otkrila je da je muž varao pre BRAKA, sada moli stručnjaka za pomoć
16:33 Ispovesti Bivši je prevario sa SESTROM, ali to nije sve: Sada ona želi da ga dovede na njeno venčanje
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom
21:36 Lepota i Moda Popularna frizura 70-tih je hit proleća: Daje kosi izuzetan volumen i briše godine sa lica
21:07 Poznati Rođeni otac ga je mrzeo iz dna duše: Još kao dečak je zgrnuo milione, ali život ga je samo šibao
20:46 Lepota i Moda A, imala je sve: Slavna manekenka vodila je naizgled savršen život, ali iza sjaja skrivao se pakao