13:00 Poznati Žene se OTIMAJU oko njega: Srce najpopularnijeg fudbalera je osvojila devojka NEOBIČNOG zanimanja!
16:30 Poznati Poznati PEVAČ optužen za silovanje MALOLETNICE: "Iživljavao se na meni u TOALETU, telo mi je bilo u modricama"
19:21 Ispovesti Devojka se "gušila" u SUZAMA nakon raskida sa dečkom: OVU grešku svi prave u vezama, ona se sada KAJE!
15:16 Lepota i Moda Sada izgleda PET puta bolje nego kada je bila devojka: Motivacija je svima, a OVAKO je nekada izgledala!
14:39 Ispovesti "Stvarno si LEPA, šteta što si DEBELA": Punija devojka, anđeoskog lica tvrdi da je svi PROZIVAJU jer je "uzaludni" potencijal zbog KILOGRAMA!
18:30 Lepota i Moda Ljudi su ŠOKIRANI kada vide kakva USTA sada ima ova devojka: "Niko ne može da se upropasti tako kao ŽENA"
09:00 Ispovesti Primetila je da joj je muškarac SIPAO nešto u piće: Zamenila je čaše "Posle par minuta našla sam ga bez svesti"
10:00 Poznati Obožavali smo Evelin iz "Dva i po muškarca": U svojim osamdesetim ima devojku 32 godine mlađu i kaže da je to NAJLEPŠA stvar koja joj se desila
10:41 Poznati Ovo je žena koju je Toše Proeski najviše voleo: Njene PORUKE dugo su bile u pevačevom telefonu, a najmanje je pričao o njoj
17:30 Ispovesti Devojka je umrla dve nedelje pre svog venčanja: Nakon smrti, njen verenik je pronašao NEŠTO u njenom telefonu što ga je totalno SLOMILO!
13:28 Ispovesti Planirao sam da oženim svoju devojku: Saznao sam kojim poslom se bavila i sad se dvoumim
18:00 Poznati Jedina fotografija Nade Macure iz mladosti: Danas je najpoznatija doktorka u Srbiji, a pitanje je da li bismo je prepoznali iz mlađih dana
18:27 Ispovesti Šta se krije iza vrata intenzivne nege? Tehničar otkrio šta rade sa najkritičnijim pacijentima
17:27 Poznati Vilijam pred svima "spustio" Kejt Midlton: Pogledajte neprijatan trenutak koji je kamera zabeležila!
16:50 Dom i saveti Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana
16:24 Ispovesti On nikada nije odustao od nje: Jednog jutra probudila se slepa, pala u depresiju, a onda se desio životni preokret