09:00 Ispovesti Primetila je da joj je muškarac SIPAO nešto u piće: Zamenila je čaše "Posle par minuta našla sam ga bez svesti"
10:00 Poznati Obožavali smo Evelin iz "Dva i po muškarca": U svojim osamdesetim ima devojku 32 godine mlađu i kaže da je to NAJLEPŠA stvar koja joj se desila
10:41 Poznati Ovo je žena koju je Toše Proeski najviše voleo: Njene PORUKE dugo su bile u pevačevom telefonu, a najmanje je pričao o njoj
17:30 Ispovesti Devojka je umrla dve nedelje pre svog venčanja: Nakon smrti, njen verenik je pronašao NEŠTO u njenom telefonu što ga je totalno SLOMILO!
13:28 Ispovesti Planirao sam da oženim svoju devojku: Saznao sam kojim poslom se bavila i sad se dvoumim
18:00 Poznati Jedina fotografija Nade Macure iz mladosti: Danas je najpoznatija doktorka u Srbiji, a pitanje je da li bismo je prepoznali iz mlađih dana
21:30 Ispovesti Porodila se devojka koja je mislila da NE MOŽE da ostane trudna: Hani je jedna stvar ukazivala na problem sa STERILITETOM
22:30 Ispovesti Devojka traži savet: "Nakon sastanka dečko me je umesto kući odveo na stanicu da sama čekam autobus, ima li nade za nas?
15:07 Ispovesti "Moja majka je MESECIMA SPAVALA sa mojim DEČKOM": Devojku su hteli da naprave LUDOM, ubeđivali je u suprotno, a onda NESTALI bez traga
11:15 Ispovesti Devojka iz Australije se preselila u Srbiju: U videu je istakla kojim stvarima je ZGROŽENA, "smrad je UŽASAN i nekad je baš teško jesti"
09:00 Poznati Poznata zvezda TikToka preminula u 21. godini: Vest su potvrdili njeni RODITELJI, obožavatelji su isto iznenađeni
17:30 Ispovesti Zašto je to uopšte VAŽNO? Dečko je saznao da je njegova devojka SPAVALA sa 38 muškaraca i zbog toga želi daje OSTAVI
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesnice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite
14:05 Horoskop Detaljan mesečni horoskop za maj 2025. godine: Lavovi znaju šta žele, Škorpije su u usponu, a Bikovi u svom svetu
13:39 Porodica Traume iz detinjstva koje ostaju za ceo život: Zbog ova 3 problema odrasli najčešće idu kod psihologa