08:30 Ispovesti Ustala je iz kreveta, dala OTKAZ i bacila celu ušteđevinu na polovni KARAVAN: Ova devojka već ČETIRI godine putuje svetom i uživa u ŽIVOTU
22:03 Lepota i Moda Ona je "Zlatokosa" modernog doba: Ova devojka se nije OŠIŠALA već 15 GODINA, ako želi da prošeta sa puštenom kosom mora da obuje ŠTIKLE
19:35 Ispovesti "Nisam bila savršena, imala sam 169 kilograma i stalno mi se jelo nešto SLATKO": Ova devojka je NEVEROVATNA, skinula je 92 KILOGRAMA za manje od GODINU DANA, a jela je SLATKO
17:20 Ispovesti Nema ko je nije OSUDIO kada je odlučila da POSAVETUJE zauzete žene: "Lako je! Evo kako da usrećite svog muškarca"
09:51 Ispovesti Čim je upalila kameru SUZE su krenule same od sebe: Bez pardona su ODBILI da usluže ovu GLUVU devojku u restoranu, ona sada čeka IZVINJENJE koje verovatno neće DOBITI
16:15 Ispovesti MAMA je odbijala da joj objasni šta je MENSTRUACIJA, pa je tetka došla u POMOĆ: "Kada sam joj dala prvi tampon njena MAJKA me je optužila da joj UNIŠTAVAN nevinost"
11:37 Ispovesti Nije se pojavio na prvom sastanku, pa je onda ZVAO MAMU! Ova devojka nije ni SVESNA koliko joj se POSREĆILO kada je dobila "KORPU"
12:49 Zdravlje Zbog jakih BOLOVA u stomaku otišla je da izvadi krv i saznala da je TRUDNA: Sada apeluje na sve DEVOJKE da obrate pažnju na svoje rezultate
11:50 Ispovesti Svoju devojku PONUDIO je na Tinderu iz JEDNOG razloga, a ono što je usledilo potpuno ga je ŠOKIRALO - javilo se na HILJADE MUŠKARACA!
17:55 Ispovesti Ovo se zove DOLAZAK U STILU: Ovako se učenica sa invaliditetom pojavila na MATURI, zajedno sa 300 BAJKERA
16:13 Ispovesti Pokušao je da siluje devojku, pa su ga pretukli radnici: Sada se protiv njih vodi istraga
14:54 Lepota i Moda Zbog BOTOKSA izgleda 10 godina STARIJE ali je baš briga: "Sestro deluje kao da više nemaš emocije"
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?