14:15 Ispovesti Pre prvog sastanka ukucala je dečkovo ime na guglu: U momentu je oblio hladan znoj, nikad mu se više nije javila
20:00 Poznati Zaljubio se posle 20 godina, više nije solo? Eminem ima novu devojku, evo čime se ona bavi
20:27 Poznati Smotala mlađanog Kruza Bekama, pa kada su je prozvali, ona se skoro pa uvredila: Zašto je pevačica u vezi sa 10 godina mlađim momkom?
11:47 Porodica Upoznao sam roditelje svoje devojke i noge su mi se odsekle od straha: Posle onoga što sam video, moram da je ostavim
15:19 Poznati Vidi ti njega, šeta novu devojku, i lepa je kao boginja: Bivši muž Džesike Albe se grli i ljubi sa novom izabranicom, može li da parira glumici?
19:57 Poznati Kako izgleda zaljubljeni muškarac u 82. godini: Evo šta je Miku Džegeru priredila 44 godina mlađa devojka, svi zanemeli
15:14 Poznati Kod kuće ostavio 54 godine mlađu, da bi se ljubio sa još mlađom? Al Paćino (85) upecan kako razmenjuje nežnosti sa novinarkom, ovo niko nije očekivao?
14:40 Poznati Šokiralo nas je njegovo narandžasto lice: Al Paćino ima 53 GODINE mlađu devojku, zovu je "mis gerijatrije" i čini se da ga je "urnisala"
12:24 Poznati Kada najpoželjniji neženja na svetu slavi Božić, to izgleda ovako: Evo kako je Di Kaprio proveo praznik i ko mu je pravio društvo
18:34 Ispovesti Glumi idealnu devojku samcima na porodičnim večerama tokom praznika: Od toga je zgrnula brdo para i razvila čitav biznis
09:02 Poznati Kažu da je on novi dečko Anđeline Džoli, a sad je otkrivena prava istina: Oglasio se i on, nagađanjima je došao kraj
09:51 Ispovesti Pre prvog sastanka ukucala je dečkovo ime na Guglu: "Zanemela sam, oblio me hladan znoj, nikad mu se više nisam javila"
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!
11:46 Zdravlje Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom
11:25 Dom i saveti Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg
11:00 Horoskop Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret
10:38 Ispovesti Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći