21:12 Zdravlje Devojka poljubila dečka, pa umrla posle deset minuta: Zaboravila je da mu kaže najvažniju stvar o svom zdravlju
11:48 Poznati Aman ljudi, šta vam je? Kanje zamotan od glave do pete, njegova devojka opet gola šeta gradom, ljudi se pitaju da li je vreme za psihijatra
18:44 Poznati O njoj danas svi pričaju: Ko je misica za koju se veruje da je osvojila srce Bogdana Bogdanovića
12:00 Poznati Uslikani u strastvenom zagrljaju na Ibici: Ko je Italijanka koja je osvojila holivudskog zavodnika Leonarda Dikapria?
10:44 Porodica Anita se vraćala sa dve sahrane i kod Kragujevca primila stopera: Nije mogla ni da sanja koga je pustila u kola
10:50 Poznati "Veoma su zaljubljeni": Bred Pit uživa u ljubavi sa duplo mlađom dizajnerkom, maksimalno su posvećeni jedno drugom
15:01 Poznati Ona je nova devojka Dušana Vlahovića: Zbog nje je italijanska Megan Foks ostala slomljenog srca
16:15 Porodica Petra je saznala da je dečko vara preko fotografije: Da li i vi vidite isto što i ona?
14:14 Ispovesti Burek ili ja? Evo šta je ovaj momak odgovorio kada mu je devojka postavila ovo "brutalno" pitanje, čovek je bio na teškim mukama
14:51 Ispovesti Tea je vozom krenula u Novi Sad: Nepoznati muškarac je uznemiravao vulgarnostima, ona sve to objavila i krenuo je još gori pakao
16:01 Poznati Ona večeras da ga teši? Evo ko je devojka Kaspera Ruda koja je iz petnih žila navijala da Đoković danas izgubi
15:35 Poznati Blejk Lajvli u haljini koja je ostavila sve bez daha: Rajan Rejnolds nije skidao oči s nje
15:15 Poznati "Morala sam to reći, žao mi je": Bili su najpoznatiji tandem Jugoslavije, a zbog jedne rečenice nisu progovorili već 40 godina
14:59 Lepota i Moda Ben Aflek ismeva fizičku transformaciju Meta Demona: Jednom rečenicom "pokopao" prijatelja
14:55 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne bi smeo da prelazi 78: Ovo je normalan puls za svaku generaciju
14:29 Zdravlje Lekovite biljke uberite sami: U maju sakupite 5 biljaka za čajeve koji pomažu kod kašlja, nervoze, nesanice
14:15 Zdravlje Upozorenje koje moraš da pročitaš: Ako primetite krpelja na koži, odmah trčite kod lekara! Evo šta nikako ne smete da radite