Sada izgleda PET puta bolje nego kada je bila devojka: Motivacija je svima, a OVAKO je nekada izgledala!

Vesti 01.03.2023 15:16 0

Šeno sada ima 43 godine i izgleda nikad bolje

Sada izgleda PET puta bolje nego kada je bila devojka: Motivacija je svima, a OVAKO je nekada izgledala!

Printscreen/Instagram

Šeno Kolins (43) je majka a ujedno i medicinska sestra. Od kada je krenula u teretanu, ona koristi svaki slobodan momenat kako bi svoje telo dovela do savršenstva. 

Da bi motivisala i druge žene ona je objavila neke fotografije pre i posle kako bi im pokazala da je transformacija zaista moguća ako se trudite. Ona već sedam godina koristiti fitnes kao put za skidanje kilograma. Čim je uvela naviku da trenira, a izbacila ležanje na krevetu po ceo dan, videla je rezultate.

 

 

Rekla je da je najvažnije da prestanu da se pitaju kada će se promena desiti, jer pravog odgovora nema,  piše "Dejli star".

 

 

- Za održive promene trebaće vremena. I to je proces koji se nikada ne završava. Prestanite da namećete smešna očekivanja od svog tela. Svakog dana budite strpljivi. Male promene će rezultirati većim. Ne odustajte jer ne vidite promenu! - kaže i dodaje:

- Prošlo je sedam godina i još uvek sam u procesu, ne planiram da stanem i nadam se da nećeš ni ti! - šalje motivaciju drugima.

Šenon tvrdi da je za izgradnju mišića potrebno nekoliko meseci. Takođe, istakla je da skidanje kilaže nekada može trajati i godinama, tako da ljudi ne bi trebalo da očekuju brze rezultate.

Tvrdi da se kada je ona u pitanju ništa se nije dogodilo preko noći. Nikakve dijete nisu urodile plodom, već promena celokupnog načina života. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading