19:20 Ispovesti Ova devojka OBOŽAVA svoje TELO: Smršala je NEVEROVATNIH 108 kilograma, a sada je osuđuju zbog ove stvari
16:09 Ispovesti Muškarac ju je častio PIĆEM u klubu, a posle nekoliko gutljaja završila je u HITNOJ: Nije mogla da hoda ni da priča
17:54 Poznati Ćerka NEPREŽALJENE legende sporta porasla je u pravu LEPOTICU: Nazivaju je BOGINJOM, a od NJE je sve nasledila
11:41 Ispovesti Pala je VOZAČKI ispit, a nije ni UPALILA kola: Razlog je totalno NEBULOZAN i ona nije mogla da utiče na njega
22:45 Ispovesti Napravila TRANSFORMACIJU veka: Zvali su je "RUŽNO PAČE", a sada ne mogu da se NAČUDE kada vide kako izgleda
17:00 Ispovesti Sestra mi je rekla da UMIRE od raka: Zamolila me je da brinem o njenoj deci, ODBILA sam je, evo zašto!
18:25 Ispovesti ČUDNE SITUACIJE NA TINDERU: Devojka je objasnila kako je dečko UNAJMIO za ROĐENDANSKU zabavu!
17:05 Ispovesti Lopovi SNIMLJENI dok PRATE devojke u Beogradu: Ubrzavaju korak, a onda je RUKA kradljivca krenula ka RANCU
08:45 Ispovesti SAMO je želela da poseti dečka: Nije OTVARAO vrata, ali NJEN SNIMAK ima 28 miliona pregleda!
08:30 Zdravlje "Oni dani" u mesecu pojedinim ženama prave "PAKAO": Potrebna vam je samo jedan OLOVKA i BOL može da se ublaži!
10:45 Poznati Godinu dana ih JAVNOST nije VIDELA ZAJEDNO: Rafael Nadal se pojavio sa suprugom i stavio tačku na abrove! (FOTO)
11:05 Poznati Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet
10:35 Lepota i Moda Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu