10:07 Poznati Nekada je ljubio ćerku Željka Šašića, a sada NAJLEPŠU SRPSKU manekenku: Ovo je devojka Nemanje Radonjića, prelepa Isiodora izgleda NESTVARNO DOBRO!
13:46 Ispovesti Čim je video PLJAČKAŠE odmah je ZBRISAO i ostavio devojku SAMU: Njena reakcija je HIT na mrežama, a ovaj detalj je NASMEJAO mnoge!
09:57 Ispovesti Sa samo 18 godina život joj se okrenuo naopačke: Već ŠEST godina se bori sa BOLNOM bolešću od koje pati samo TRI odsto populacije
16:40 Ispovesti Nije dobio TO što je očekivao: U naletu besa ovaj momak je bez BLAMA rešio je da ipak traži nešto zauzvrat!
13:43 Ispovesti Dala je OTKAZ i saznala da duguje poslodavcu 17.000 EVRA: Ovako su u jednom salonu ucenjivali frizere da ostanu po nekoliko GODINA!
20:42 Ispovesti "On mora da mi kuva, čisti, plaća NOKTE i pedikir": Zbog visokih standarda i dalje je SAMA, a mnoge zanima odgovor na JEDNO pitanje
19:08 Zdravlje Tvrdi da je TRI puta UMRLA i vratila se u život: "Imam redak srčani poremećaj zbog kog osećam kako mi duša iskače iz tela"
22:30 Ispovesti Navikli ste da su MUŠKARCI ti kojima je praksa da "iskorišćavaju" žene?! Ova devojka urnisala je jednog mladića i potpuno mu uništila samopouzdanje
16:11 Ispovesti Videla je svoj odraz u ogledalu i podvukla crtu: SAMOHRANA majka ČETVORO dece skinula je 30 kilograma, čim je izbacila ovo iz ISHRANE
22:38 Zdravlje Kada su joj roditelji POGINULI našla je utehu u HRANI: Onda je za godinu dana smršala 60 KILOGRAMA i izbacila TRI namirnice iz ISHRANE
09:42 Ispovesti Kada je bila mala MAJKA joj je UNIŠTILA lice: "Htela je da mi ukloni vaške, ali SVE je pošlo po zlu"
14:45 Porodica Kakav je on CAR: Momci uzmite papir i olovku pa zapišite, ovako treba da se ZAPROSI devojka
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi