11:00 Ispovesti Dva puta su je OTELI isti ljudi: Maloletnu ANDREU (12) drogirali i zlostavljajli, terali na ONO NAJGORE - njena MAJKA uradila je sve kako bi spasila SVOJE DETE!
09:00 Ispovesti "Tri godine mi se klela u VEČITU ljubav, a ja izigravao IDIOTA": Momak na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji izazvao BURU komentara
18:20 Ispovesti Imam 22 godine, a izgleda kao da ima OSAM: Ova devojka vodila je BITKU protiv OPAKE BOLESTI, a zbog posledica ne može da ima normalan život!
08:30 Ispovesti Devojka se prijavila na oglas za posao, a POSLODOVAC joj je uputio MEJL - GREŠKOM, a nakon ovih reči njegova firma doživela je KATASTROFU!
18:28 Ispovesti Zbog RETKE kožne bolesti postala je SENZACIJA na mrežama: Ljudi je ubeđuju da je JEDINSTVENA i da joj nema ravne
10:07 Poznati Nekada je ljubio ćerku Željka Šašića, a sada NAJLEPŠU SRPSKU manekenku: Ovo je devojka Nemanje Radonjića, prelepa Isiodora izgleda NESTVARNO DOBRO!
13:46 Ispovesti Čim je video PLJAČKAŠE odmah je ZBRISAO i ostavio devojku SAMU: Njena reakcija je HIT na mrežama, a ovaj detalj je NASMEJAO mnoge!
09:57 Ispovesti Sa samo 18 godina život joj se okrenuo naopačke: Već ŠEST godina se bori sa BOLNOM bolešću od koje pati samo TRI odsto populacije
16:40 Ispovesti Nije dobio TO što je očekivao: U naletu besa ovaj momak je bez BLAMA rešio je da ipak traži nešto zauzvrat!
13:43 Ispovesti Dala je OTKAZ i saznala da duguje poslodavcu 17.000 EVRA: Ovako su u jednom salonu ucenjivali frizere da ostanu po nekoliko GODINA!
20:42 Ispovesti "On mora da mi kuva, čisti, plaća NOKTE i pedikir": Zbog visokih standarda i dalje je SAMA, a mnoge zanima odgovor na JEDNO pitanje
11:05 Poznati Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet
10:35 Lepota i Moda Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara
10:10 Porodica Zašto sve više ljudi stavlja lovorov list na vrata? Otkrivamo značenje ovog tajnog rituala
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu