11:00 Ispovesti Dva puta su je OTELI isti ljudi: Maloletnu ANDREU (12) drogirali i zlostavljajli, terali na ONO NAJGORE - njena MAJKA uradila je sve kako bi spasila SVOJE DETE!
09:00 Ispovesti "Tri godine mi se klela u VEČITU ljubav, a ja izigravao IDIOTA": Momak na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji izazvao BURU komentara
18:20 Ispovesti Imam 22 godine, a izgleda kao da ima OSAM: Ova devojka vodila je BITKU protiv OPAKE BOLESTI, a zbog posledica ne može da ima normalan život!
08:30 Ispovesti Devojka se prijavila na oglas za posao, a POSLODOVAC joj je uputio MEJL - GREŠKOM, a nakon ovih reči njegova firma doživela je KATASTROFU!
18:28 Ispovesti Zbog RETKE kožne bolesti postala je SENZACIJA na mrežama: Ljudi je ubeđuju da je JEDINSTVENA i da joj nema ravne
10:07 Poznati Nekada je ljubio ćerku Željka Šašića, a sada NAJLEPŠU SRPSKU manekenku: Ovo je devojka Nemanje Radonjića, prelepa Isiodora izgleda NESTVARNO DOBRO!
13:46 Ispovesti Čim je video PLJAČKAŠE odmah je ZBRISAO i ostavio devojku SAMU: Njena reakcija je HIT na mrežama, a ovaj detalj je NASMEJAO mnoge!
09:57 Ispovesti Sa samo 18 godina život joj se okrenuo naopačke: Već ŠEST godina se bori sa BOLNOM bolešću od koje pati samo TRI odsto populacije
16:40 Ispovesti Nije dobio TO što je očekivao: U naletu besa ovaj momak je bez BLAMA rešio je da ipak traži nešto zauzvrat!
13:43 Ispovesti Dala je OTKAZ i saznala da duguje poslodavcu 17.000 EVRA: Ovako su u jednom salonu ucenjivali frizere da ostanu po nekoliko GODINA!
20:42 Ispovesti "On mora da mi kuva, čisti, plaća NOKTE i pedikir": Zbog visokih standarda i dalje je SAMA, a mnoge zanima odgovor na JEDNO pitanje
19:05 Porodica Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu
18:41 Dom i saveti Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo
18:10 Porodica Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji
17:45 Horoskop Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke