13:14 Ispovesti "Umorila sam se od SVEGA": Kada joj je pala klapa oglasila se preko RAZGLASA i iskreno OPSOVALA, a onda je nastao HAOS
15:19 Zdravlje Primetila je da joj OTIČE lice, a ubrzo se pojavio još jedan SIMPTOM: Kada su je DOKTORI ugledali počela trka sa vremenom i borba za njen ŽIVOT
19:59 Porodica Uhvatila ga je na DELU: Uz pomoć ovog valjka ANDREA je saznala GROZNU istinu, a sada nagovara SVE devojke da ovo PROBAJU
19:31 Ispovesti Ljudi su ostalu u ŠOKU kada su saznali čime se STVARNO bavi ova PRELEPA influenserka kada ugasi KAMERU: "To je nepravda, uništavaš sebi život"
18:28 Ispovesti On je kandidat za DEČKA godine: Prvo joj je rekao da NEMA potrebe da zove taksi, a kada je sela u njegova kola otkrila je kolika je on ŠKRTICA
08:30 Ispovesti Ustala je iz kreveta, dala OTKAZ i bacila celu ušteđevinu na polovni KARAVAN: Ova devojka već ČETIRI godine putuje svetom i uživa u ŽIVOTU
22:03 Lepota i Moda Ona je "Zlatokosa" modernog doba: Ova devojka se nije OŠIŠALA već 15 GODINA, ako želi da prošeta sa puštenom kosom mora da obuje ŠTIKLE
19:35 Ispovesti "Nisam bila savršena, imala sam 169 kilograma i stalno mi se jelo nešto SLATKO": Ova devojka je NEVEROVATNA, skinula je 92 KILOGRAMA za manje od GODINU DANA, a jela je SLATKO
17:20 Ispovesti Nema ko je nije OSUDIO kada je odlučila da POSAVETUJE zauzete žene: "Lako je! Evo kako da usrećite svog muškarca"
09:51 Ispovesti Čim je upalila kameru SUZE su krenule same od sebe: Bez pardona su ODBILI da usluže ovu GLUVU devojku u restoranu, ona sada čeka IZVINJENJE koje verovatno neće DOBITI
16:15 Ispovesti MAMA je odbijala da joj objasni šta je MENSTRUACIJA, pa je tetka došla u POMOĆ: "Kada sam joj dala prvi tampon njena MAJKA me je optužila da joj UNIŠTAVAN nevinost"
22:00 Horoskop Posle 5 godina teške patnje, konačno će im svanuti: 1 horoskopski znak u julu će doživeti prekretnicu, počinje im najbolji period života
21:29 Lepota i Moda Kosa raste i po 2 cm za nedelju dana: Nega je ključ, ovi sastojci je hrane, postaće čvrća i sjajnija
21:00 Zdravlje Ovo nikako ne stavljajte na roštilj za 1. maj! Nadima, ožednećete momentalno, osećaćete nelagodu
20:29 Ispovesti Da li biste spavali u firmi kao i on? Ovakav način života mu pomogao da izađe iz dugova, evo kako mu je u ovoj situaciji
19:59 Zdravlje Čas smrša, čas se ugoji — evo kako je izgubila 23 kilograma: Šarliz Teron skida kilograme na jednostavan način, uopšte se ne muči
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 29. april: Ovnovi, ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas, Vage, opustite se malo u ljubavi