16:56 Porodica U vodu za brisanje poda dodajte 1 začin: Prema narodnom verovanju, svađe će prestati i harmonija zavladati!
21:30 Dom i saveti Ovo voće privlači blagostanje: Iako ga mnogi ne vole, trebalo bi da se nađe na stolu
13:40 Dom i saveti Pazite gde držite vodu u kući: Na jednom mestu privlači bedu i nevolje, kažu feng šui stručnjaci
11:55 Dom i saveti Veruje se da ova 3 predmeta privlače bedu: Izbacite ih iz kuće ako želite da imate više para
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
11:01 Dom i saveti Mnogi veruju da je ovo drvo sveto: Lako uspeva u stanu i privlači novac kao magnet
19:43 Dom i saveti Svaka kuća treba da ima ovu biljku: Naš narod veruje da donosi sreću, a odlično uspeva i u saksiji
13:00 Dom i saveti Posadite ovo drvo blizu kuće: Veruje se da čuva od nesreće, a privlači ljubav i blagostanje
07:30 Dom i saveti Uradite ovo ujutru nakon buđenja i zgrnućete brdo para: Tajna je u tri proste stvari
16:26 Dom i saveti Izbacite 1 stavr iz kuće i za vas odmah kreće bolji život: Samo priziva siromaštvo i bedu
08:45 Dom i saveti Ako vam svaka biljka uvene, ova je idealna za vas: Ne zahteva često zalivanje ni posebnu negu, a privlači novac
20:52 Dom i saveti Jedina boja koja stvara harmoniju u kući: Najbolji je izbor jer opušta, lako se uklapa i ne izlazi iz mode
17:05 Lepota i Moda Za ovim sandalama su Srpkinje odlepile! Ni štikle ni baletanke im nisu ravne, one su sve što vam treba ovog leta!
16:42 Lepota i Moda Bez ovoga nikako ne idite na plažu: Nećete izgoreti, koža će vam biti zahvalna, a još ćete uštedeti!
16:17 Ispovesti Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
15:48 Lepota i Moda Recite zbogom sedoj kosi! Mešavina od 3 jeftina sastojka vraća prirodnu boju, izgledaćete kao da ste bili kod frizera!
15:27 Poznati Cela Srbija je plakala: Glumica tragično preminula pre 5 godina, njen sin i dalje vuče traume, svi pamte ovaj trenutak
14:57 Zdravlje Komarci najviše napadaju ljude sa ovom krvnom grupom: Još ako pijete ovo piće, ima da vas urnišu