20:05 Dom i saveti Trik za privlačenje bogatstva: U kući držite ova 2 sastojka i imaćete para kao pleve
16:11 Dom i saveti Pazite gde stavljate ogledalo: Jedno mesto privlači treću osobu u vezu ili brak, a zbog ove pozicije vam ništa ne ide ruke!
20:30 Dom i saveti Narodna verovanja o drveću: Bagrem se ne sadi blizu kuće jer ne rađa, jedno drvo privlači ljubav, a evo koje čuva ukućane od nesreće
16:25 Horoskop Najsrećniji dani u decembru: Evo koji će datumi biti najbolji za svaki horoskopski znak, tada rešavajte poslovne i ljubavne probleme
09:10 Dom i saveti Prema feng šuiju stvaraju negativnu energiju: Da bi vas pratila sreća, rešite se ove odeće do kraja godine
16:01 Dom i saveti Da ne privuče nesreću: Nikako ne kačite zidni sat na ovom mestu u kući, a važno je i kako izgleda
15:25 Dom i saveti Ptica se uneredila po vama? Samo ako vas obeleži na ova dva mesta, stići će vam velike pare!
13:25 Horoskop Stavite ovo u novčanik i zaboravite na muku! Jedan komad privlači pare i štiti od bolesti, a evo koliko treba da nosite za sreću u ljubavi
16:37 Dom i saveti Hit boje za uređenje doma u 2024: Prema feng šui pravilima ove nijanse na zidovima privućiće sreću i blagostanje
17:48 Dom i saveti Jedan ugao u kući magnet je za bogatstvo: Uklonite nameštaj s ovog mesta i stavite cvet
08:45 Dom i saveti Gde vi držite tanjire? Stručnjaci kažu da ih u kuhinjskim ormarima nikako ne treba čuvati
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom