20:00 Dom i saveti Ništa nije slučajno: Ako stalno lomite čaše i zaturate stvari u kući, to je važno upozorenje, evo šta treba da uradite
09:10 Horoskop Oni imaju veliku moć: Na ova 3 datuma rađaju se ljudi koji su sposobni da zarade mnogo para
10:00 Dom i saveti Privucite novac i ljubav u svoj dom: Feng Šui pruža 10 korisnih saveta za uspešan ulazak u Novu godinu, trpeza mora biti u fokusu!
20:48 Dom i saveti Ključevi na stolu, slute na bedu: Ako vas je napustila sreća, stavite jednu stvar pod tepih i novac će dolaziti u kuću
14:00 Dom i saveti Ovo odmah bacite, privlači siromaštvo: Sve žene to nose u tašni, a posle se pitaju zašto nikad nemaju para
08:10 Dom i saveti Od davnina se čuva kao amajlija: Unesite u kuću ovu biljku i doneće vam novac i sreću
16:40 Dom i saveti Ovi predmeti u kući donose negativnu energiju: Obavezno ih izbacite iz svog doma kako bi privukli blagostanje
22:20 Dom i saveti Ukrasite jelku prema feng šuiju: Privucite novac i bogatstvo i zakoračite u novu godinu puni energije i dobrih misli
16:43 Dom i saveti Privucite novac i izobilje: Feng šui savetuje da ovo držite ispod kreveta, to nije obična stvar već kljuć uspeha
14:55 Dom i saveti Spasite se muke preko noći: Stavite ovo u ćoškove i rešite problem koji mnogi imaju
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom