09:16 Horoskop Svako domaćinstvo ovo nesvesno radi, neprestano uvlačite nesreću u kuću: Loše navike utiču na blagostanje u porodici, odmah promenite ovo
10:32 Dom i saveti Ako ovu biljku imate u kući, odmah je izbacite: Veruje se da loše utiče na ljubavni život i porodične odnose, jer privlači svađe
16:15 Dom i saveti Veruje se ako napuste kuću sa njima odlaze sreća i novac: Ove tri stvari nikad ne pozajmljujte da vas ne tera maler
20:46 Dom i saveti Svi ovo drže u novčaniku, a samo privlači bedu i siromaštvo: Ako želite da se novac lepi za vas, bacite ih u prvu kantu na koju naiđete
12:10 Dom i saveti Imate finansijskih problema: Stavite jednu stvarčicu na ovo mesto u kući i odblokirajte protok novca
12:50 Dom i saveti Ako vas je poterao baksuz, ovo izbacite iz kuće: Srbi ga drže kao ukras, a nisu svesni da privlači siromaštvo i lošu sreću
13:01 Dom i saveti Zbog bizarne greške prizivamo nesreću i bolest: Nikako ne držite cipele na ovom mestu
20:00 Porodica Pazite koga sretnete kad izađete iz kuće: Po tome ćete znati da li će vas poterati maler ili sreća
10:30 Dom i saveti Kad brišete podove, stavite malo ovog začina: Veruje se da će svađe prestati, zavladaće blagostanje, a kuća će lepo mirisati
15:52 Dom i saveti Vaš dom može biti uzrok što ste još uvek sami? Otkrijte 5 stvari koje blokiraju sreću u ljubavi
12:55 Dom i saveti Lako ćete se rešiti kredita i mesečnih rata ako uradite ovo: 11 Feng Šui saveta za iznenadni priliv i privlačenje novca
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom