16:37 Dom i saveti Biljke koje morate da imate u domu: Po feng šuiju privlače novac kao magnet, a gaje se lako
13:12 Dom i saveti Ništa vam ne ide od ruke? Stavite trunčicu ovoga ispod prozora, biće i novca i ljubavi, kaže narodno verovanje
19:50 Dom i saveti Položaj kreveta u spavaćoj sobi je važniji nego što mislite: Feng šui upozorava gde grešimo i šta treba da izbegavamo
21:24 Dom i saveti Veruje se da privlače bedu: Ove stvari odmah izbacite iz kuće i sreća će pokucati i na vaša vrata
11:38 Dom i saveti Pazite gde držite vodu u kući: Na jednom mestu privlači bedu i nevolje, kažu feng šui stručnjaci
11:57 Dom i saveti Šta se nalazi na vašem radnom stolu? Ove stvari povećaju šanse za uspeh i sticanje novca
13:23 Dom i saveti Magnet za maler: Evo koje predmete prema feng šui filozofiji nikada ne treba držati u hodniku
21:55 Dom i saveti Po feng šuiju ovaj predmet izbacite iz kuće: Ovo ne smete da držite na stolu, donosi siromaštvo
13:09 Dom i saveti Ne nadajte se parama: Mnogi ovo drže u rerni, a nisu ni svesni da im novac zbog toga curi iz kuće
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom