08:45 Dom i saveti Naše bake su je gajile kao kućnu amajliju: Verovale su da ova biljka privlači novac i ljubav
20:20 Porodica Ništa vam ne ide od ruke? Ako su ova mesta u kući neuredna, to blokira novac i donosi svađu
16:56 Porodica U vodu za brisanje poda dodajte 1 začin: Prema narodnom verovanju, svađe će prestati i harmonija zavladati!
21:30 Dom i saveti Ovo voće privlači blagostanje: Iako ga mnogi ne vole, trebalo bi da se nađe na stolu
13:40 Dom i saveti Pazite gde držite vodu u kući: Na jednom mestu privlači bedu i nevolje, kažu feng šui stručnjaci
11:55 Dom i saveti Veruje se da ova 3 predmeta privlače bedu: Izbacite ih iz kuće ako želite da imate više para
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
11:01 Dom i saveti Mnogi veruju da je ovo drvo sveto: Lako uspeva u stanu i privlači novac kao magnet
19:43 Dom i saveti Svaka kuća treba da ima ovu biljku: Naš narod veruje da donosi sreću, a odlično uspeva i u saksiji
13:00 Dom i saveti Posadite ovo drvo blizu kuće: Veruje se da čuva od nesreće, a privlači ljubav i blagostanje
07:30 Dom i saveti Uradite ovo ujutru nakon buđenja i zgrnućete brdo para: Tajna je u tri proste stvari
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac