08:38 Dom i saveti Feng šui nalaže: U kuhinju nikako ne smete staviti ogledalo, a evo koja mesta u domu idealna
10:10 Dom i saveti Skoknite do prve pijace: Ove stvari u trpezariji, privlače novac, sreću i prosperitet za sve ukućane
08:04 Dom i saveti Vaš dom je poput sunđera: Primenite jednostavnu feng šui tehniku čišćenja prostora
08:11 Zdravlje Nekad je lenjost dobra za zdravlje: Ako vas mrzi da ujutru nameštate krevet, nastavite tako!
08:02 Dom i saveti Mnogi ljudi imaju figuricu slona u kući: Evo gde treba da je postavite da biste privukli sreću i novac
22:10 Dom i saveti Položaj radnog stola jako utiče na poslovni život: Feng šui savetuje koja je idealna pozicija, a jedan materijal izbegavajte
16:45 Dom i saveti Ove tri stvari nikako ne pozajmljujte drugima: Prema feng šuiju to donosi nesreću i siromaštvo
15:55 Dom i saveti Bacite ih u đubre: Ove 3 stvari ljudi godinama čuvaju u kući, a privlače siromaštvo i svađe!
09:21 Dom i saveti Narodno verovanje: Ovo meso nemojte da jedete u novogodišnjoj noći da vas ne bije maler cele godine
11:04 Dom i saveti Ukrašavanje jelke po feng šuiju: Ako ovako ukrasite kuću, sreća i blagostanje će vas pratiti tokom cele godine
08:02 Dom i saveti Otići će vam sve pare iz kuće: Mnoge žene drže ovo na stolu, a ne znaju da privlači siromaštvo
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom