16:26 Dom i saveti Izbacite 1 stavr iz kuće i za vas odmah kreće bolji život: Samo priziva siromaštvo i bedu
08:45 Dom i saveti Ako vam svaka biljka uvene, ova je idealna za vas: Ne zahteva često zalivanje ni posebnu negu, a privlači novac
20:52 Dom i saveti Jedina boja koja stvara harmoniju u kući: Najbolji je izbor jer opušta, lako se uklapa i ne izlazi iz mode
09:01 Dom i saveti Vratite mir i blagostanje u porodični dom: Da rasterate lošu energiju treba vam samo jedno voće
14:55 Dom i saveti Ogledala reflektuju i umnožavaju stvari u domu: Veruje se da može udvostručiti novac na vašem bankovnom računu
21:58 Dom i saveti Zbog ovoga nemate para: Mnogi drže ovo na stolu, a veruje se da privlači siromaštvo!
21:41 Dom i saveti Zaboravite na besparicu: Stavite 1 komad u novčanik, veruje se da privlači novac i ostvarenje želja
11:14 Dom i saveti Zaštitiće vas od zla: Izbacite ovaj predmet ispred ulaznih vrata, veruje se da privlači sreću i blagostanje
14:51 Dom i saveti Izgleda čudno ali stvarno "radi": Ko u kući drži neku od ovih 10 stvari imaće više sreće od ostalih
12:20 Dom i saveti Današnji datum nosi posebnu magiju: Saznajte kako da zamislite želju koja će se ostvariti
15:22 Dom i saveti Jedna stvar unosi loše raspoloženje u kući: Ova greška prilikom uređenja doma ubija psihu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac