16:37 Dom i saveti Biljke koje morate da imate u domu: Po feng šuiju privlače novac kao magnet, a gaje se lako
13:12 Dom i saveti Ništa vam ne ide od ruke? Stavite trunčicu ovoga ispod prozora, biće i novca i ljubavi, kaže narodno verovanje
19:50 Dom i saveti Položaj kreveta u spavaćoj sobi je važniji nego što mislite: Feng šui upozorava gde grešimo i šta treba da izbegavamo
21:24 Dom i saveti Veruje se da privlače bedu: Ove stvari odmah izbacite iz kuće i sreća će pokucati i na vaša vrata
11:38 Dom i saveti Pazite gde držite vodu u kući: Na jednom mestu privlači bedu i nevolje, kažu feng šui stručnjaci
11:57 Dom i saveti Šta se nalazi na vašem radnom stolu? Ove stvari povećaju šanse za uspeh i sticanje novca
13:23 Dom i saveti Magnet za maler: Evo koje predmete prema feng šui filozofiji nikada ne treba držati u hodniku
21:55 Dom i saveti Po feng šuiju ovaj predmet izbacite iz kuće: Ovo ne smete da držite na stolu, donosi siromaštvo
13:09 Dom i saveti Ne nadajte se parama: Mnogi ovo drže u rerni, a nisu ni svesni da im novac zbog toga curi iz kuće
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?